Го доживеавме врвот во исто време иста секунда тој сврши и јас, без употреба на прсти направив поплаватане можам да ви опишам, летав во облаци, уште ме можам да се вратам во реалноста
Не знам за оргазмите, онака, ништо посебно, ама сексот што водел до оргазмите секогаш ми бил полош од вообичаено. Сум сквиртала само кога сексот ми бил онака мех, колку ред да помине, па на крај ќе се опуштам малку колку да свршам. Среќа, одамна немам сквиртано. И не мора.
Така од прилика, те нас'ска, нас'ска, па свршиш Он ќејфен, уау, кој знае колку бил мајстор, ти знаеш дека сексот дури потпросечен
Сама.. Своерачно Си викам ќе ми успее што сака нека е. Се олбавив скроз, се опуштив и си пуштив порнич со squirt. И на крај кога ми дојде само ,,пуштив” И сфатив дека само треба да сум опуштена.И не мислев на тоа.Само по себе ми дојде, а кога се форсирам да дојде до тоа не ми успева бидејќи се стегам.
Е ќе умрам и пак нема да дознам што е финтата да имаш оргазам со мочање??? Зарем само јас нејќам такво искуство? Може ли барем во туш кабина или во када ..хммм, најлон кеси под газ нејќам..некаде на ливада?? Абе дај објаснете ми зошто толку имате желба за прскање(колку глупаво звучи)
Зошто па мора да доживее да биде прскалка? Да не изгуби некоја многу битна ствар во животот? А уствари што па ти знаеш за тоа
Зошто па да не доживее, гледано од страна тие што доживуваат многу уживаат. А што е до мене можеби и знам по нешто
Не мора.Личен избор е.Јас пример сакав да видам какво е чувството.и искрено после тоа ми беше мноогу полесно, се чувствував како да сум исфрлила кузнае што од мене. Сега веќе не морам ни да се мачам ни ништо, само по себе ми доаѓа ако е се во ред ахахахх
Jas obožvam squirt, no odamna ne sum uspeala da najdam partner koj do tolku ke me zbudali i mi ja najde G-točkata za da povtorno prskam i doživeam orgazam ludilo.