не сфаќам баш како се прска? дали при секое свршување? дека најчесто сум над него кога свршувам, па од кај да знам дали прска доле
Мене толку ми е погоден партнерот што до сега односи без прскање не сме имале (без употреба на прстии)... За количина секогаш различно а во последно време прскам и по повеќе пати. Додека некој се трудат да прскат јас се трудам да не прскам зошто после односи треба генералка да правам крпи чаршави последно и тепихот беше утоп....
Од првиот до последниот коментар има година дена разлика. Со "вежбање" се се постигнува ете ви пример до каде стигнав јас само многу коцки треба да се поклопат . Не претерувам, ќе ми веруваат тие што го имат доживеано истото или слично☺
На крајот- на краиштата, ич не прави разлика, дали прскаш, или не прскаш. Освен ако не ти е фетиш сквиртот.
Точно е. Ако не направи да се чувствуваш опуштено покрај него, ако не знае како да те возбуди, ако не знае кои се ерогени зони, ако лупа ко во дупка во ѕидот итн... нема да му сврши партнерката.
дааа путката е еден водопад/чешма само е битно да се најде резервниот дел (нешто како црево за туш нз да објаснам само да не рѓоса)
Убаво е чувството ја кога гледам девојката како прска пред мене, само чаршавот знае како му е после тоа.
Јас уживам со сопругата секојпат кога таа же сврши,сакам да биде задоволна и среќна Е сега тоа сквиртот шо го викате,на порничите често има фејк сквиртови така да не гледајте инструкции од секаде,иначе тоа се случува кога жената е ептен возбудена
Јас исто имам партнер долго сме заедно и немам проблем околу темава која е започната . Дури и тој го обожава тоа и нашиот сексуален однос неможе да помине без да прскам и тоа повеќе пати утоп сме и двајцата и преубаво ни е . Очигледно е дека го имам совршениот до мене . Не само што ме исполнува само на тој начин туки општо конкретно на секое поле .