Девојки супер сте отворени и комуникативни па би замолила за еден совет или консултација ... кога мажот ми ја стимулира г- точката ми доаѓа до нагон на мочање и прекинувам. Г-точката ВООПШТО НЕ ЈА ЧУВСТВУВАМ како возбуда , единствено само ако е во комбинација со стимулација на клиторисот. И тогаш го чувствувам како поинтезивено возбудување само кога е во комбинација со клиторисот? Како е вашето искуство? Бидејќи немам доживеано сквирт , дали има разлика и која е помеѓу вагиналното свршување и сквирт? Благодарам за оние кои ќе ми одговорат соодветно
What the fuuuuuck?! Истото сум си го правела 3 години сама си се жалам... дури и на микробиологија отидов дане имам некоа уринарна инфекција
Како тоа го правите бе? Дали можам да го правам сама или мора и да ме запали некој ? Или да ми поможи мажот?
Ретка ствар да успее кај жените, а на тие што им успева свака им част. Иначе за време на секс боље не постои.
Мене ми се има случено такво нешто но при анален секс со стимулација на клиторис, прекрасно чувство но и малку чудно
Тоа е забавното, што не можеш да го контролираш Јас не можам да сквиртнам, без стимулација на г-точката. Интересно е што ти можеш со стимулација на клиторис при анален.
Никогаш не сум, иако мислам дека бев блиску до тоа во неколку ситуации. Се надевам дека некогаш ќе го доживеам тоа, ми изгледа многу... експлозивно