Јас секогаш свршувам со прскање ,дури и кога мастурбирам сама.Воденам се:пижами,чаршафи.На некој гледам му е тешко да го достигне врвот а јас барам начин како да си го смалам нагонот.Би пиела дури и апчиња за да не прска толку.
Не само што има секакви туку имам приметено дека некогаш може да е така а некогаш онака.. Сакав да речам дека не е само што секакви не има, туку дека истите жени можат различен исход да имаат во 2 различни партии Ок..се искажав а да не е вулгарно
Некогаш сквиртам, некогаш не. Поретко се случува да сквиртнам ама не ми е нешто особено, правам неред во кревет само... Сум имала многу подобри и посилни оргазми кога не сум сквиртала ама во секој случај интересно, првите 2-3 пати, и толку
Теоретски, секоја жена може да сквирта, но сепак мислам дека зависи и индивидуално од анатомијата на жената и е различно кај сите. Мене никогаш не ми успеало. Еднаш ме фати инает, читав, гледав видеа, муабети со другарки, џабе. А баш би сакала барем еднаш да видам како е.
Сквиртот е всушност мокрење... и често се прекинуваме, не се препуштаме на тоа чувство бидејќи мислиме дека ни се мокри. Треба да си скроз опуштена, а и партнерот да знае како да те доведе до тоа, ма да и со вибратор се може
Сквиртот не е мокрење, ниту течноста е мокрача. Чувството е тоа, сум го осетила како почнува, но потоа се губи. Девојки со кои сме биле во тројка сквиртале, така да дефинитивно е до мене, не е дека не знае да ме опушти партнерот, сто години сме заедно, поопуштени од тоа не може да биде
Може да е до тебе, психички да се стегаш, а може и од еден потег погрешен да се изгуби. А за сквиртот докажано е дека содржи и мокрача и се сквирта преку уретрата,а не вагинално како што мислат повеќето.