не личи weird? мене претходниот парнтер и тоа постар од мене неколку години, ми рече дека немал партнерка досеа ко мене шо толку сквиртала и се замислив... неќам да искочам нимфоманка ама стварно можам многу онака. и сама и при секс
Дали течноста е урина или бело како сперма? По количината што ја кажуваш можеби е урина, има девојки што пред да го доживеат врвот им доаѓа чувство како за уринирање и кога свршуваат не можат да ја задржат урината и уринираат во исто време. А доколку е течноста бела, слична на сперма, би требало количината да е помала. (ова е според тоа што сум го видел, и што ми кажувале девојки.... Во секој случај убаво е да успееш да доведеш девојка до ова) Сепак не сите девојки го можат ова.
Зашо weird? Тоа е многу јака работа, не секој може. Ја пример немам количински премногу али и неможам секад.. веројатно тоа е до моментот... сум приметила после 2 оргазам тогаш најлесно можам... значи сеа ти замисли каков треба да е сексот и дечкото за да успееш повеќе од 1 оргазам...
Не мора да значи дека е до дечкото секогаш, има жени што еднаш доживуваат оргазам во една партија и толку а има жени што можат и повеќе од 5 пати
Чоек знам шо е сквирт ахахах и не е урина бидејќи секогаш мочам пред однос. А во сквиртот, има уреа, да. А за cum мислам два пати ми се има десено Од првиот ден коа свршив, сквиртам Ама ме уплаши тоа шо ми искача многу. Секој ден. А и коа ми се мочало, сум се контролирала, и не ми се десило и да сквиртам и да мочам. пошо чоек како фонтана сум Мене ми е чудно пред сѐ Мене после првиот пат ми е лесно Некогаш првиот, поготово ако не сум свршила одамна ми е потешко После гајле неам
Ништо страшно де, јас имав девојка ко тебе и двајцата уживавме. Мене ми беше интересно и ја прашував какво е чувството, што чувствува итн итн.. Е сеа проблем ни беше у кола на пример ко ќе напраеше поплава ама кожни седишта и проблемот се решава со тоалет хартија за 3 секунди
Ау нема цена дефинитивнооо Дали сама дали со партнер Чувството е не знам… Со тејзер се иам тејзнато сама, не се тресев толку
А замисли како му е на машко кога го гледа тоа, успеал да направи партнерката да стигне многу поише од врвот
Не сквиртам и не би сакала. Не планирам после секој секс да чистам со саати постелнини, душек, под се да мириса на урина...