1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Squirt - Прскаш ли?

Дискусија во 'Секс' започната од Pla4ka, 26 декември 2009.

1. BettiePage

BettiePage Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Добар ден Девојки,
    Јас сум тука нова,се зачленив пред 15тина минути па да се фатам за работа веднаш :lol:
    Имам 8 месечна врска кадешто сум сексуално активна,е сега ме интересира дали "прскањето" kaj нас девојките мора да бида всушност вагиналниот оргазам а не клиторичниот,иако сум гледала на Порничи како прскаат и со триење на клиторисот и со анален секс па и со вагинален,
    Ви благодарам однапред :wasntme:

2. MissConsY

MissConsY Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    па мислам дека се случува кога сме многу напалени :$ без разлика дали е вагинален или анален, мене ми се има случено при вагинален оргаза и прво не ми беше јасно нешо..потоа укопчав.. :lol: :lol:

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Не знам за вас но досегашните сексуални партнери биле некако многу рутински без желба за експерименти и нови идеи.

4. maja86

maja86 Нов член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1

[mod-reklama:2d3i40lj][/mod-reklama:2d3i40lj]

5. Sanjence

Sanjence Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    На мене ми се има случено дватрипати во текот на односот да ми тече проѕирна течност од вагината, ама многу, еднаш бев толку занесена дури после видов дека на креветот и на подот има лочка :$ :lol: кога првпат ми се случи ми беше трето или четврто сексуално искуство во животот, се загрижив но партнерот ми објасни дека кај некои жени се случува ама многу е ретко. после ми кажа дека ептен го пали и ми рече ти си мојата squirt queen :D :inlove:

На Dannyella и MissConsY им се допаѓа ова.
  6. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Неколку месеци сум сексуално активна и секогаш ова ми се случува...Најпрво бев исплашена мислев дека нешто не е во ред потоа сфатив што е работата.Чудно ми е што повеќето девојки не можат да успеат во тоа а јас ниту искусна :D Не знам,на друг начин :D

На Jasnabasna и zekzeki им се допаѓа ова.
  7. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    226
    Многу пати ми се случува и чуството е одлично.

8. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.901
    Meне ми требаше повеќе време да го доживеам баш тоа прскање и тоа со сегашниот сопруг и тоа после неколку години активен секс....Колку само се извадив од памет кога видов мокро под мене...и двајцата испаничивме. Не за друго бев шести месец бремена и мислевме дека ми пукнал водењакот.
    Очигледно беше дека и на двајцата ни беше првпат :lol:
    И толку беше, само еднаш, потоа си имав нормален оргазам, ако може така се нарече. :?:

Пред неполна година пак почнав со мокрење на постелата и со оглед на тоа дека бев недоволно информирана па и искусна не знаев што ми се случува...Колку и да е срамота да кажам, морам да признаам дека не знаев зошто ми тече водичка :$ Ејјј 28 год. а јас појма немав што е тоа сквиртање :tmi:

Како и да е, сега знам и често го доживувавам. Не сум голем фан на сквиртањето затоа што само по себе е непријатно чувството на така нареченото мочкање, мора да се користи пешкирче ако не сакаш одма после да менуваш постелнина, па и да си го измокриш местото каде што спиеш.
    До душа чувството е преубаво, на мм не му смета, ама мене ми смета да бришам после мене, утоп, поплава. :rofl:
    Преферирам класично оргазмирање ;)

9. BabY21101994

BabY21101994 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Дали ке може линкче да пратиш од видеото баш ме интересира..! :))
    Мене тоа прскање ми се нема десено само знам дека машките тоа многу ги пали хаха! :)) баш би сакала да го искусам тоа :)

10. el4etoOoO

el4etoOoO Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Да бидам искрена за мене тоа беше нешто апстрактно што не се надевав дека ќе го осетам и кога се деси баш онака природно и неочекувано и да ви кажам баш е топ чувство и да точно е дека секоја може само треба да се чепне кај што треба и во вистински момент. ;)

11. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    И ова ми се има десено ,повеќе пати ,и баш како таа типката на клипот и јас се тресам, епилепсии ме фаќаат ,врескам , урлам и си прскам ,ама со усул .И тоа секогаш кога имам снажен оргазам ,или пак,да апстинирам неколку дена.

На Milan444 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Прво нешто откако заврши сексот помислив на фемина и на оваа тема.
    Морам да споделам.

Вечерва го доживеав мојот прв сквирт. Значи поубаво чувство до сеа сум немала. Вака не сум се тресела ни на -10 степени. Не сум се испотила ни на +40 степени. Само едно ми е чудно-тоа што не бев многу гласна. Едноставно си уживав и си прскав. :D :D :D

На Tamatam му/ѝ се допаѓа ова.
  13. linija

linija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    19
    Ееее ова е интересно многу. Мене ме интересира од девојкиве што имале искуство со ова да ми помогнат. Ми се има случено до некој степен претпоставувам, но чуството ми е како да ке мочкам, и во тој момент го прекинувам партнерот и мењам поза, пошо ми е страв да не мочкам :worried::worried: ми е страв да не напраам таква беља.
    Па ајде помогнете , дали е слично чуството, да се стегам или да пуштам?? :)) и ако има клип дај пуштете да гледаме:)

14. lady-17

lady-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    Зошто да се стегаш само опушти се и се ке биде ок инаку чувството е најубаво. :* :*

На linija му/ѝ се допаѓа ова.
  15. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Слободно опушти се па и ако го намокриш не е ништо страшно ;)

На linija му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Anja.F

Anja.F Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    13
    дај те го клипот да го видиме , незнам за што точно се однесува , ама сум течела неконтролирано многу ...е сега за прскање хмммм

17. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    и јас да се надоврзам ..ке стигнам до некоја точка и стравот ме сечи да не направам баричка од мочка и пусти страв го носи задоволството

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Афродита, ич не ја мисли баричката - ќе ја има нормално. Гледај у моментот да не мислиш на тоа, опушти се, и не се секирај нема да се помочаш туку ќе доживееш оргазам ;)

Значи рецепт - не треба да се прекинува дури и кога имате чуство дека ќе се помочате.

19. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    ах пајрамитке ми звучиш со искуство :lol: треба голем обид да се обидам д анаправам :rofl: ;)

20. DorianGray

DorianGray Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    5
    дали можи да ми пратите линк од видеото (во приватна порака) да видиме што се се кажува во него. :)