Добар ден Девојки, Јас сум тука нова,се зачленив пред 15тина минути па да се фатам за работа веднаш Имам 8 месечна врска кадешто сум сексуално активна,е сега ме интересира дали "прскањето" kaj нас девојките мора да бида всушност вагиналниот оргазам а не клиторичниот,иако сум гледала на Порничи како прскаат и со триење на клиторисот и со анален секс па и со вагинален, Ви благодарам однапред
па мислам дека се случува кога сме многу напалени без разлика дали е вагинален или анален, мене ми се има случено при вагинален оргаза и прво не ми беше јасно нешо..потоа укопчав..
Не знам за вас но досегашните сексуални партнери биле некако многу рутински без желба за експерименти и нови идеи.
На мене ми се има случено дватрипати во текот на односот да ми тече проѕирна течност од вагината, ама многу, еднаш бев толку занесена дури после видов дека на креветот и на подот има лочка кога првпат ми се случи ми беше трето или четврто сексуално искуство во животот, се загрижив но партнерот ми објасни дека кај некои жени се случува ама многу е ретко. после ми кажа дека ептен го пали и ми рече ти си мојата squirt queen
Неколку месеци сум сексуално активна и секогаш ова ми се случува...Најпрво бев исплашена мислев дека нешто не е во ред потоа сфатив што е работата.Чудно ми е што повеќето девојки не можат да успеат во тоа а јас ниту искусна Не знам,на друг начин
Meне ми требаше повеќе време да го доживеам баш тоа прскање и тоа со сегашниот сопруг и тоа после неколку години активен секс....Колку само се извадив од памет кога видов мокро под мене...и двајцата испаничивме. Не за друго бев шести месец бремена и мислевме дека ми пукнал водењакот. Очигледно беше дека и на двајцата ни беше првпат И толку беше, само еднаш, потоа си имав нормален оргазам, ако може така се нарече. Пред неполна година пак почнав со мокрење на постелата и со оглед на тоа дека бев недоволно информирана па и искусна не знаев што ми се случува...Колку и да е срамота да кажам, морам да признаам дека не знаев зошто ми тече водичка Ејјј 28 год. а јас појма немав што е тоа сквиртање Како и да е, сега знам и често го доживувавам. Не сум голем фан на сквиртањето затоа што само по себе е непријатно чувството на така нареченото мочкање, мора да се користи пешкирче ако не сакаш одма после да менуваш постелнина, па и да си го измокриш местото каде што спиеш. До душа чувството е преубаво, на мм не му смета, ама мене ми смета да бришам после мене, утоп, поплава. Преферирам класично оргазмирање
Дали ке може линкче да пратиш од видеото баш ме интересира..! ) Мене тоа прскање ми се нема десено само знам дека машките тоа многу ги пали хаха! ) баш би сакала да го искусам тоа
Да бидам искрена за мене тоа беше нешто апстрактно што не се надевав дека ќе го осетам и кога се деси баш онака природно и неочекувано и да ви кажам баш е топ чувство и да точно е дека секоја може само треба да се чепне кај што треба и во вистински момент.
И ова ми се има десено ,повеќе пати ,и баш како таа типката на клипот и јас се тресам, епилепсии ме фаќаат ,врескам , урлам и си прскам ,ама со усул .И тоа секогаш кога имам снажен оргазам ,или пак,да апстинирам неколку дена.
Прво нешто откако заврши сексот помислив на фемина и на оваа тема. Морам да споделам. Вечерва го доживеав мојот прв сквирт. Значи поубаво чувство до сеа сум немала. Вака не сум се тресела ни на -10 степени. Не сум се испотила ни на +40 степени. Само едно ми е чудно-тоа што не бев многу гласна. Едноставно си уживав и си прскав.
Ееее ова е интересно многу. Мене ме интересира од девојкиве што имале искуство со ова да ми помогнат. Ми се има случено до некој степен претпоставувам, но чуството ми е како да ке мочкам, и во тој момент го прекинувам партнерот и мењам поза, пошо ми е страв да не мочкам ми е страв да не напраам таква беља. Па ајде помогнете , дали е слично чуството, да се стегам или да пуштам?? ) и ако има клип дај пуштете да гледаме
дај те го клипот да го видиме , незнам за што точно се однесува , ама сум течела неконтролирано многу ...е сега за прскање хмммм
и јас да се надоврзам ..ке стигнам до некоја точка и стравот ме сечи да не направам баричка од мочка и пусти страв го носи задоволството
Афродита, ич не ја мисли баричката - ќе ја има нормално. Гледај у моментот да не мислиш на тоа, опушти се, и не се секирај нема да се помочаш туку ќе доживееш оргазам Значи рецепт - не треба да се прекинува дури и кога имате чуство дека ќе се помочате.