Stand Up Comedy with Marjan Gjorgievski

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од thelittle17, 24 октомври 2011.

1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Па нормално дека е подобар сепак тука се во прашање години, години искуство, а Маријан тек почнува, неговото допрва иде.
    Да и јас му замерувам малку шо врега како за она заглавивме со оние од источна тука се дојдени за женење нешто во тој стил, за изронетата во суратот, за манакенките... и морам да нагласам старите видеа му се многу подобри од овие последниве.

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Значи се согласивме дека кога тој вреѓа нормално е да се најде некој да му возврати на навредите. Не? :)

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Јас не сум се нашла навредена во теримонот „свиња“ ако се спремам подолго време пред излегување. Додека пак господинов погоре, сигурно се нашол очајно во некое видео, и во некоја сутација спомната во некој клип, за толку остро и бурно реагира. :)
    Делува и многу искомплексирано млад човек со омраза да се обраќа кон некого искрено. Па и да не е Марјан, не ми е брат па да го бранам не знам колку.

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Да бе, или се пронашол во некое видео, или е љубоморен. Трето нема. Незнам конспирацииве од каде ги копате.
    Еве јас не го сакам, дали тоа ме прави љубоморна или искомплексирана? Еве потенцирам, не сум богата па да се пронајдам и дека сум глупа, а и не сум свиња пошто немам што да облечам. Нели може да го хејтам пошто не ми е смешен, или е невозможно да не ми е смешен? :^) Сигурно му љубоморам, ах. :geek:

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Абе не се замарајте толку па вие ако сака тој да си прави видеа нека си прави ееее не мора да ги гледате ако не сакате :D

6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Добро Офи со тебе краставици не се сади :D
    Јас ќе си го гледам дур ми е смешен, ти не го гледај се додека не ти е смешен, и сите среќни, без негативни мисли, вреѓања и сл. Сега јас ако ти кажам дека Архангел не ги слушам, треба да се бориме овде или слично ? Едноставно не ти е смешен, и крај на муабетот. :)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Зошто без негативни коментари? Само мед и млеко да пуштиме по темава да тече, така? И тогаш за што ќе постои форумов, и сите други форуми на светов?
    Не е дека со мене краставици не се сади, јас пишувам додека имам што да кажам, затоа што форум е, и следствено на тоа секогаш ќе плукам кај што сакам, а ќе пишувам убави работи исто така таму каде што сакам да ги пишам.
    Крај краева никој не ти забранил да пишеш во Архангел дека не ти се допаѓаат. :) И да пишеш, сигурно нема да ти речам дека си љубоморна и искомплексирана пошто не ги сакаш. Постои и трета опција која се вика - едноставно не ми се допаѓа и ќе серам.

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Офи јас немам ништо против тебе ако кажеш нешто негативно или што тебе не ти се допаѓа кај Марјан. Го коментирав типот чиј текст ти го постираше, а не тебе. Впрочем, ти пред неколку дена напиша дека типов не ти е воопшто смешен, па јас не фрлав по тебе со копје као демек: „Зашто не ти е смешен побогу?“.

Зборев за искомплексираниот тип погоре, и сеуште стојам на фактот дека е искомплексиран.
    Нигде не те спомнав тебе дека си глупа, навредена или искомплексирана од неговите видеа.

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Сфатив дека не се однесуваше на мене, јас кажав дека и Марјан е искомплексиран па никој за зло не му зеде. Смешни ви се неговите фрустрации, пошто неговите се факат фрустрации, дека богатите луѓе се глупи. Зборуваш еднострано, плукајќи само по едната страна, а за плукање е и другата, и те како.

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Туу какви психоанализи доби човеков џоа битен фактор ни е тука :D
    Мене ми сметаат доста негови изрази, зашто не се ни малку интересни, туку прости и навредливи, а зашто така збори право да ви кажам не сум ни размислувала. Се појавил неколку пати на you tube, во диско и сега демек главна фаца е, а до вчера никој не го ни знаел.
    Како и да е, не верувам дека ако не направи некоја промена ќе биде уште долго актуелен, зашто на никој не му е смешно и интересно да слуша навреди и едни исти финти 20 пати.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
    Нема излезено ново видео? Инаку не знам како може да се замарате со глупости, мене додека ми е смешен ќе го гледам, кога ќе ми се здосади ќе го баталам, ама да разглабам тука филозофии некакви си, не би рекла.

На baguf4e, Rozich, Lacrimosa и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    Се сложувам со реинбоу.
    Инаку ново видео нема најверојатно..ја барав баш на јутуб.
    Ме чуди што нема сеуште :?:

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Офи, Леон да не го пишувал текстов ???

Треба дечкото да научи да прима негативни критики(Марјан)... Не ми е смешен ни мене... се имам изјаснето...
    Убаво се нашол некој да промрчи против него, бидејќи нели негативните критики на Јутуб клиповите се бришат. Се избриша и мојот. Тоа е уште еден минус.
    Кога веќе некој решава да биде експониран во јавноста, мора да очекува и негативни критики, а не да си создава повеќе фрустрации за инспирација на клипови!

На Divinebutterfly и Offspring им се допаѓа ова.
  14. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Навредува, затоа што некој работи како келнер, и така за живот заработува, а Марјан вели вакви биле такви биле келнерите. Го сакав ама во последно му снемува инспирација, па се служи со термини од типот „свињо една.“

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Само едно имам да додадам после се што прочитав. Треба многу добро да го познавате битолскиот менталитет и се што се случува тука секојдневно за да ги сфатите клипчињата и „навредите“ за манекенките и за богатите луѓе. Тоа не се комплекси на Марјан, верувајте. Тоа со ниските луѓе во последното видео и мене не ми се допадна, но едно е сигурно, реалност е !! И се согласувам дека Марјан треба да прифаќа негативни критики.
    А за тоа дека треба нешто многу да ти фали за да седиш и да му ја гледаш на некој фацата САМО за да го МРАЗИШ повеќе, треба Бога ми да имаш прилично големи маки со умот.

На Cookiemonster, danika, girl23 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Мене ми е сеедно дали навредува или не, зашто јас не се пронаоѓам. Мене само ми е одвратен и несмешен. Само ми е многу мило што со тие ниски навреди си губи публика. И кога викам мило ми е, тоа и го мислам, пошто хуморот му е очаен.

17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ајмо 17 ка :D
    http://www.youtube.com/watch?v=OH10jDNNcYo

Ова ми е најтапа досега! Едино посмешно ми беше то со таксистот:
    -Дан ти смета цигарето??... ако ти смета само кажи да го допушам и готово !: D

18. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Па искрено ок е.. не е дека е катастрофа има интересни работи ама не е тоа тоа..
    Би сакала да направи нешто со идол или нешто за пензионерите во вторник и петок во автобусите (не знам кој ја предложи идеава)

19. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.072
    Допаѓања:
    5.144
    Не навредува како што знае. Солидно е последното

20. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на: