Stand Up Comedy with Marjan Gjorgievski

Discussion in 'Серии и емисии' started by thelittle17, Oct 24, 2011.

1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Па нормално дека е подобар сепак тука се во прашање години, години искуство, а Маријан тек почнува, неговото допрва иде.
    Да и јас му замерувам малку шо врега како за она заглавивме со оние од источна тука се дојдени за женење нешто во тој стил, за изронетата во суратот, за манакенките... и морам да нагласам старите видеа му се многу подобри од овие последниве.

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Значи се согласивме дека кога тој вреѓа нормално е да се најде некој да му возврати на навредите. Не? :)

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Јас не сум се нашла навредена во теримонот „свиња“ ако се спремам подолго време пред излегување. Додека пак господинов погоре, сигурно се нашол очајно во некое видео, и во некоја сутација спомната во некој клип, за толку остро и бурно реагира. :)
    Делува и многу искомплексирано млад човек со омраза да се обраќа кон некого искрено. Па и да не е Марјан, не ми е брат па да го бранам не знам колку.

creshicka likes this.
  4. Offspring

Offspring Форумски идол

Да бе, или се пронашол во некое видео, или е љубоморен. Трето нема. Незнам конспирацииве од каде ги копате.
    Еве јас не го сакам, дали тоа ме прави љубоморна или искомплексирана? Еве потенцирам, не сум богата па да се пронајдам и дека сум глупа, а и не сум свиња пошто немам што да облечам. Нели може да го хејтам пошто не ми е смешен, или е невозможно да не ми е смешен? :^) Сигурно му љубоморам, ах. :geek:

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Абе не се замарајте толку па вие ако сака тој да си прави видеа нека си прави ееее не мора да ги гледате ако не сакате :D

6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Добро Офи со тебе краставици не се сади :D
    Јас ќе си го гледам дур ми е смешен, ти не го гледај се додека не ти е смешен, и сите среќни, без негативни мисли, вреѓања и сл. Сега јас ако ти кажам дека Архангел не ги слушам, треба да се бориме овде или слично ? Едноставно не ти е смешен, и крај на муабетот. :)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Зошто без негативни коментари? Само мед и млеко да пуштиме по темава да тече, така? И тогаш за што ќе постои форумов, и сите други форуми на светов?
    Не е дека со мене краставици не се сади, јас пишувам додека имам што да кажам, затоа што форум е, и следствено на тоа секогаш ќе плукам кај што сакам, а ќе пишувам убави работи исто така таму каде што сакам да ги пишам.
    Крај краева никој не ти забранил да пишеш во Архангел дека не ти се допаѓаат. :) И да пишеш, сигурно нема да ти речам дека си љубоморна и искомплексирана пошто не ги сакаш. Постои и трета опција која се вика - едноставно не ми се допаѓа и ќе серам.

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Офи јас немам ништо против тебе ако кажеш нешто негативно или што тебе не ти се допаѓа кај Марјан. Го коментирав типот чиј текст ти го постираше, а не тебе. Впрочем, ти пред неколку дена напиша дека типов не ти е воопшто смешен, па јас не фрлав по тебе со копје као демек: „Зашто не ти е смешен побогу?“.

Зборев за искомплексираниот тип погоре, и сеуште стојам на фактот дека е искомплексиран.
    Нигде не те спомнав тебе дека си глупа, навредена или искомплексирана од неговите видеа.

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Сфатив дека не се однесуваше на мене, јас кажав дека и Марјан е искомплексиран па никој за зло не му зеде. Смешни ви се неговите фрустрации, пошто неговите се факат фрустрации, дека богатите луѓе се глупи. Зборуваш еднострано, плукајќи само по едната страна, а за плукање е и другата, и те како.

10. femina90

femina90 Популарен член

Туу какви психоанализи доби човеков џоа битен фактор ни е тука :D
    Мене ми сметаат доста негови изрази, зашто не се ни малку интересни, туку прости и навредливи, а зашто така збори право да ви кажам не сум ни размислувала. Се појавил неколку пати на you tube, во диско и сега демек главна фаца е, а до вчера никој не го ни знаел.
    Како и да е, не верувам дека ако не направи некоја промена ќе биде уште долго актуелен, зашто на никој не му е смешно и интересно да слуша навреди и едни исти финти 20 пати.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Нема излезено ново видео? Инаку не знам како може да се замарате со глупости, мене додека ми е смешен ќе го гледам, кога ќе ми се здосади ќе го баталам, ама да разглабам тука филозофии некакви си, не би рекла.

baguf4e, Rozich, Lacrimosa and 3 others like this.
  12. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се сложувам со реинбоу.
    Инаку ново видео нема најверојатно..ја барав баш на јутуб.
    Ме чуди што нема сеуште :?:

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Офи, Леон да не го пишувал текстов ???

Треба дечкото да научи да прима негативни критики(Марјан)... Не ми е смешен ни мене... се имам изјаснето...
    Убаво се нашол некој да промрчи против него, бидејќи нели негативните критики на Јутуб клиповите се бришат. Се избриша и мојот. Тоа е уште еден минус.
    Кога веќе некој решава да биде експониран во јавноста, мора да очекува и негативни критики, а не да си создава повеќе фрустрации за инспирација на клипови!

Divinebutterfly and Offspring like this.
  14. anneyy

anneyy Популарен член

Навредува, затоа што некој работи како келнер, и така за живот заработува, а Марјан вели вакви биле такви биле келнерите. Го сакав ама во последно му снемува инспирација, па се служи со термини од типот „свињо една.“

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Само едно имам да додадам после се што прочитав. Треба многу добро да го познавате битолскиот менталитет и се што се случува тука секојдневно за да ги сфатите клипчињата и „навредите“ за манекенките и за богатите луѓе. Тоа не се комплекси на Марјан, верувајте. Тоа со ниските луѓе во последното видео и мене не ми се допадна, но едно е сигурно, реалност е !! И се согласувам дека Марјан треба да прифаќа негативни критики.
    А за тоа дека треба нешто многу да ти фали за да седиш и да му ја гледаш на некој фацата САМО за да го МРАЗИШ повеќе, треба Бога ми да имаш прилично големи маки со умот.

Cookiemonster, danika, girl23 and 3 others like this.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Мене ми е сеедно дали навредува или не, зашто јас не се пронаоѓам. Мене само ми е одвратен и несмешен. Само ми е многу мило што со тие ниски навреди си губи публика. И кога викам мило ми е, тоа и го мислам, пошто хуморот му е очаен.

17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Ајмо 17 ка :D
    http://www.youtube.com/watch?v=OH10jDNNcYo

Ова ми е најтапа досега! Едино посмешно ми беше то со таксистот:
    -Дан ти смета цигарето??... ако ти смета само кажи да го допушам и готово !: D

18. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Па искрено ок е.. не е дека е катастрофа има интересни работи ама не е тоа тоа..
    Би сакала да направи нешто со идол или нешто за пензионерите во вторник и петок во автобусите (не знам кој ја предложи идеава)

19. angel92

angel92 Популарен член

Не навредува како што знае. Солидно е последното

20. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Ич не ми е интересен |(
    Немам ништо против, само го игнорирам.

TeddyGrey likes this.