торта со рум... Више има рум него торта.... хахаха е врв Редактирам - Кај е чичко МиЛован у последно време ??
Хахахха ме изнасмеа.... Значи колку е само оригинално и вистинито _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
Со последново видео ме изненади ептен пријатно. Неможам да престанам да се смеам, многу е јако, и вистинито.
ОД второ гледање веќе посмешно ми стана Али ова уметнициве што ги ... системот цело време Жаре бербер не може трезен да го слушаш...
Последново му е добро, се пресмеав, а и се пронајдов де Туку делот со Жаре берберот ми е врв или торта со рум, ама повеќе рум отколку торта
По разочарувањето со Стил, ова е многу добар камбек. Конечно без Леон Здивот ти мириса на "Мачка НАВРНАТА" хахахахахахах врв !!! - Бегај море кој чоколаден вкус, ако пиеш пиј, вакво вино, онакво вино... МРШ ТАМУ БЕ! Шо твојата песна мори? Дома ти е па да е твоја?! хахахахахахахха лелее неможам више!!! На шо личи ова стоко една стокосана..смрди корне кај беше сноштии?? Не е лошо.. Не верувам дека некој не се пронајде, барем во делови.. Ама од утре веќе не пијаам
Карактеристики на пијан чоек: температура, измешани парфеми парфеми со пот, здивот ти мириса на мачка наврната.
Брат која е оваа Танана?? Ивана е бе брат.... Може да се запознаеме?? - бегај бе... Бојана? Бегај бе... Бојана шо прајш.. врв! Си се врати у нормала :up: :up: :up:
Хах, добро му е видеото, посебно делот со девојките “срце песната моја...“ Многу реални работи има претставено, колку што можев да видам до сега.. Пред некој ден се шетав низ Битола и го видов во едно кафуле, не изгледа лошо
Многу критики гледам сте му удриле за претходното видео, а сега ова последново демек се врати у нормала. Глпости. Јас тврдам дека човекот си има квалитет па ти сакаш слушај го сакаш не... твој проблем. А не тоа на стара слава или наеднаш се испромовира и сеа не е веќе интересен. И ќе кажам, ако не ви се допаѓа ај да ве видам направете вие такво нешто. Што толку критики и навреди и слично? За тоа дека нема инспирација грешка сте. Има за кажување уште ехеее... само колку да се каже нешто против... е тоа е македонскиот народ. И уште нешто, верувајте човекот ни најмалку не се замара за тоа другите шо ќе кажат. Боље ќе го слушам него и ќе си се смеам отколку да слушам други со празни безвредни зборови. Добро е што се нашол некој во МК да прави вакво нешто со силен замав, ова и му треба на народот. Па ако се чувствуваш навредено тогаш не го ни гледај. Поздрав до сите фанови на Марјан!