За забодев во перница за да не ги вознемирам комшиите со гракањево мое Леле, одвео ме један мангуп Туку, омилен дел оној со запросувањето у Охрид од Све за љубав и Ноне, закон! Е стварно убаво се насмеав
Се изнасмеав, Мацко ми ги прочитал мислите за патетичната Од овој ден на Владо Јаневски, со неа ја направил романтичната монтажа! Изронатата, Ноне! , предлогот за брак, Бодле на 1.5 секудни, супер почеток на 2012. Нека се множат Мацко, арен си... Стварно имаме исклучително бедна и глупава забавна програма бе.
Да, добро клипче. Се беше опеано како што треба. И имаше право за Драган Вучиќ, он си е забавен сам по себе, не му треба програма.
Само што го изгледав. Браво, браво, не е лошо, дури и ми ги надмина очекувањата. Си се изнасмеав. Деловите со Иселенички џубокс, Ноне и Све за љубав беа врвот. Одлично, нека продолжи така.
Од почеток до крај на видеово се смеев. Особено на делот со Александар Блажевски и Тркало на среќата. Добро му дошла долгава пауза, браво.
Е не го можам, многу ми е смешен.. Баш и го пуштив на мама тоа со тв серии и пошто мајка ми е мрдната по нив, иста е ко Марјан кога плаче за Ананди.. И викам на мама: - Мамао, глеј, иста си ваква а она Сакав да ве прашам, на колку време пушта ново видео??
Е ова да. Се смеев од почеток до крај. Забавна програма, бе. Која забавна програма ли ја имаме во Македонија?? За ова видео алал да му е :up: Вака нека продолжи.
Конечно смешно и до сега најреално видео. Иселенички џубокс, ја поздравувам фамилијата таа и таа, тие и тие и внук ми Филипчееее, вртев два саати за да добијаааам. Дечкооо ајде олади, све за љубав, браво.
Најсмешно ми падна,демек во Иселенички џубокс се и сега женава кажува нешто сармички,ова,она,а овој во позадина не може да се запре од поздравување.
Јас еве лично немам нешто против хомосексуалите, кој што сака нека си прави, не знам , не ми сметаат. Арно ама, 100 пати сум кажала некоја шега во врска со педери, и што сега? Не значи тоа дека сум против нив и дека имам заостанати сфаќања. Човечки е да се пошегуваш, не сфаќајте сѐ толку сериозно. И се слагам со пишаното, брат ми не би сакала да е педер недај боже. Не дека ќе се откажам од него, али искрено секој би сакал братот да си сака жени. Него, да кажам за најновово видео се згазив од смеење, ептен му е закон. Најдобро! Здраво Николче, што помисли ти прво кога се разбуди? - Што помислив, помислив дали да одам да се посерам или да си сварам кафе. http://www.youtube.com/watch?v=V5hb36IARhk