Кај го видов сега видеово, ја разбудив мајка ми со смеењето. Исто ја сакам и Вишновата градина од Антон Павлович Његош Смешен ми е дечково. Многу.
цар е бе, хахаха Омилена марка Дончо и Габана. Омилена боја.. ЈОРГОВАН. Кај му текнува ама па и многу дислајкови има, од манекенките ни наши кои се препознаа во клипчево
ахахаххахаххаахахаххахахахах го гледав пред некои 20 минути и тоа само што станав се превртев од столов ахахахаххахахахахах омилена боја јоргован хаххахахахах
Добро е, но не ми е којзнае што. Реален е човекот поготово за изборот на мис на Македонија кој знае каде што се одвива и на крај пак некоја изронета во суратот
И после на мис на светот ќе оди некоја изроната во сурато http://www.youtube.com/watch?v=B62A_g19 ... e=youtu.be
И после одиме на мис на светот со некоја шо е избрана од ПРИБИЛЦИ ... не е нормален неможам да се соберам до смеење
Везам гоблени, најубав мотив ми е двата лебеда кај што се гледаат еден во еден. Во суштина сакам да се дружам со луѓето. Дечкоооо, сакаш да се подружиме ?! П.С: Некако првите ми се поинтересни. Очигледно треба да направи за нашата фолк сцена, за да надомести.
За смешен, не ми е смешен. Темите му се реални, се обидува на некој комичен начин да ги претстави, ама мене не успева да ме насмее. Можда е до мојата смисла за хумр, јбг...
Ги чекам само сите оние кои ке го имитирааат плус во процесс на македонштината... Типично не оргинално и постојано... У веза со Маријан........ некако искрено да кажам дека го нема баш оној хумор како штто е на Американсите ситуации... најомилени ми се мексиканците и иници колку се интересни и секако забавни... Плус не е само верглање него навистина имаат потенцијали дечките.... Ај може и нашиве ке разберат...НАУЧАТ...како што да променат и да сменат!!! Сепак тоа е мое мислење
Интересно е што се што збори е вистина и секој може да се пронајде во некое од клипчињата, Најинтересни ми се куќна слава и со свадбите.
Мене ми е се полош, не знам, може славата му удрил по глаата, спомнува Леон, чичко Милован... Како да нема инспирација веќе или не знам. Се сменил некако. Не го гледам истиот дечко повеќе.
За разлика од предходните овој последниот за манекенките воопшто не ми е интересен. Сите свативме дека тој реалните работи ги прикажува на смешен начин но во оваа за менекенките мене повеке ми е како навреда. Интересен ми е типот, се гледа дека има голем потенцијал но се мислам дека за брзо време ке му удри славата во глава...но има време, ќе видиме
Треба да е повеќе фацест. Некако стегнат е. Треба да прави повеќе фаци, да е послободен, да глуми и имитира повеќе. Тој повеќе презентира. Иначе добар е, нешто најново кај нас, баш ме расположува.
И јас го делам мислењето со Rock-a-Fella и Hiii . Ова последново со манекенките не ми остави некој поголем впечаток, како да нема веке инспирација се повторува со истите работи, треба уште многу да работи на себе и покреативен да биде.