Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Stand Up Comedy with Marjan Gjorgievski

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од thelittle17, 24 октомври 2011.

1. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Каде и во колку? ^_^

2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.774
    Ликвид - 10 :)

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Мене видеата ми се се` поглупи и поглупи.
    Ако продолжи вака- не го гледам.

Лесно е да дојдеш до популарност- тешко е да ја задржиш.
    А мислам дека тоа веќе нема инспирација.
    Првите видеа беа каде-каде посмешни, овие веќе не е сарказам, ова е навреда.
    А навредата не изгледа убаво.

На TheKiketoo, Feminkaa, Stam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас мислам дека славата почнува да му мава во глава. Со последново видео особено ми забегува ептен. Првите ми беа интересни зашто му беа по реални, ама сега не е тоа ТОА, ми се чини како да збори само колку да каже нешто.

http://www.youtube.com/watch?v=QS67mhmaR4M

На TheKiketoo, crazylady, Tenna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Браво за човеков , :D :D :D во секое видео има толку вистинити и реални работи, понекогаш и солзи ми течат од смеа

6. Masnoli01

Masnoli01 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    218

Апсолутно се согласувам. Значи дечкото е ок, добар е...ама далеку од смешен..он само ни ја раскажува реалоста се она што го знаеме ни е раскажано од друга особа....во трето лице што би се рекло...хеххехе.
    И нели е стенд ап комеди ( мрза ми е да мењам фонт)....така!? ЕМИ ШО ПРАЈ ТОЈ НА СТОЛ СЕДНАТ? Може да биде основач на сит даун комеди......па што е така така е.
    Едино алал да му е што му текна за ова на Ју туб што почна за идејата како да се пробие...затоа што самата стенд ап комеди без публика не ја бива....стенд ап комедијата е соочувањето со публиката затоа што тоа не е улога во претстава него се соочуваш дирекно со публиката и не знаеш кој како ќе реагира на шегите. Во живо го неам гледано ама е далеку од смешен само е реален и тоа што на сите ви е смешен е акцентот Битолски што е карактеристичен пошто не ги довршват зборовите нели а и имаат некои изворни изрзи што без да знае човек што значат самата фонетика им е смешна, и не треба да си стенд ап комичар....доста е да си Битолчанец и збори на битолски...затоа се смеете.
    Далеку е од смешен верувајте..тој е супер како актер и можеби е духовит и може ќе се подобри....
    НО се знае кој е цар за ова и нормално основоположник во Македонија барем...Сашко Коцев и ЕНД ОФ ДИСКАШН.
    На Маријан Му посакувам успех да си постигни то што си го зацртал а верувајте на еден актер не му е сонот да стане стенд ап комичар, тоа е само почеток за да си го оствари сонот....а која улога е таа...НЕ ЗНАЕМЕ тој си знае.

7. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Каде настапува во Битола викендов,кој ден точно ?! Да не е пак во Лектира, минатиот петок беше во Милениум

8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.774
    Ако е stand up comedy, незначи дека треба да е станат... Тоа само значи дека треба да зборува на одредена тема, т.е. се што му доаѓа на ум во склоп на темата.

9. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.365
    Допаѓања:
    3.700
    Мене човеков ми е смешен и со го гледам со задоволство... На кому не му се свиѓа не мора да го гледа... :) Кратко и јасно :) :)

10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Се изнасмеав во последното видео на делот каде што ја пее Јано Јано и каде што игра на Кеш Кеш :rofl:

11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Талентиран е, има неверојатно добри видеа од кои се имам превртувано од смеа, ама некако забушава во последно време. :?:
    Глупи луѓе и Манекенки ми беа доста досадни. Некако изгуби шмек, или пак јас свикнав на него.

Богати луѓе, Лаги и видеото со навивачите ми се крај.
    Пред некој ден им го презентирав на моите, и пак и пак ми течат солзи од смеа. :D

На Rose96, crazylady и sesilija им се допаѓа ова.
  12. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Хаха, во неделата кога беше во Велес се згазив од смеа. Алал нека му е на човеков, па и фациве шо ги прави :D иначе во живо е посмешен па сеа ти види :D :D :D

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  14. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Ехх не можам да замислам како му е на некој што се вика Леон, а не е богат, ниту глупав...и кога ќе ги види видеава на Марјан...HELL!! ]:)

Инаку лудото, овој на видеово не е антиталент, овој е мултиталентиран ко што гледам :lol: ...што се не гази на Земјава :puke:

15. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Ооо имало и ваква тема,првпат ја гледам. :o

Пред неколку недели еден другар ми ги покажа видеава и од тогаш редовно ги следам.
    Така сочно сум се смеела што мислам дека ќе ми држи за подолго време. :D :D

Едно гооолемо браво за дечково. :clap: Само така нека продолжи. :)

http://www.youtube.com/watch?v=apPLQ42m ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=YmA2xo_a ... re=related

:D :D :D

16. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Ќе мора да се согласам дека тоа со манекенките не е нешто најнај, многу ми беше глупаво, не дека не кажува по некоја вистина, ама тоа што се претвора во "манекенка".. не го личи, грд е :D
    А ова сега, глупи луѓе.. хмм.. па не е толку лошо :) посебно интересно ми е со чорапите и запознавањето на дечкото со родителите :D
    Мерка за глупост.. ЕДЕН ЛЕОН :D

17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Од дечково бев фасцинирана, но во поселдно време почна да ме разочарува! Последниве две видеа се пропратени со премногу навреди и не ми се многу допаднаа.

18. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.774
    Видеата не се толку многу со навреди колку што му се настапите. Што се вика до вчера никој незнаеше за него а сега плука по колку-толку попознати славни личности. Лоша тактика има замислено. Баш сношти ова го размислував.

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Знае да ме насмее, талентиран е, ама првите видеа беа неспоредливо подобри. Ако продолжи вака ќе размислам дали да го гледам и понатаму.

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Добра му е замислава и темите на видеава и има смешни моменти.. ама има нешто во него што ми е претерано антипатично и не можам да го гледам. :worried:

Ама за тоа Студенти или како и да се викаше - :bow: .