Stand Up Comedy with Marjan Gjorgievski

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од thelittle17, 24 октомври 2011.

1. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Каде и во колку? ^_^

2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.058
    Ликвид - 10 :)

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Мене видеата ми се се` поглупи и поглупи.
    Ако продолжи вака- не го гледам.

Лесно е да дојдеш до популарност- тешко е да ја задржиш.
    А мислам дека тоа веќе нема инспирација.
    Првите видеа беа каде-каде посмешни, овие веќе не е сарказам, ова е навреда.
    А навредата не изгледа убаво.

На TheKiketoo, Feminkaa, Stam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас мислам дека славата почнува да му мава во глава. Со последново видео особено ми забегува ептен. Првите ми беа интересни зашто му беа по реални, ама сега не е тоа ТОА, ми се чини како да збори само колку да каже нешто.

http://www.youtube.com/watch?v=QS67mhmaR4M

На TheKiketoo, crazylady, Tenna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Браво за човеков , :D :D :D во секое видео има толку вистинити и реални работи, понекогаш и солзи ми течат од смеа

6. Masnoli01

Masnoli01 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    218

Апсолутно се согласувам. Значи дечкото е ок, добар е...ама далеку од смешен..он само ни ја раскажува реалоста се она што го знаеме ни е раскажано од друга особа....во трето лице што би се рекло...хеххехе.
    И нели е стенд ап комеди ( мрза ми е да мењам фонт)....така!? ЕМИ ШО ПРАЈ ТОЈ НА СТОЛ СЕДНАТ? Може да биде основач на сит даун комеди......па што е така така е.
    Едино алал да му е што му текна за ова на Ју туб што почна за идејата како да се пробие...затоа што самата стенд ап комеди без публика не ја бива....стенд ап комедијата е соочувањето со публиката затоа што тоа не е улога во претстава него се соочуваш дирекно со публиката и не знаеш кој како ќе реагира на шегите. Во живо го неам гледано ама е далеку од смешен само е реален и тоа што на сите ви е смешен е акцентот Битолски што е карактеристичен пошто не ги довршват зборовите нели а и имаат некои изворни изрзи што без да знае човек што значат самата фонетика им е смешна, и не треба да си стенд ап комичар....доста е да си Битолчанец и збори на битолски...затоа се смеете.
    Далеку е од смешен верувајте..тој е супер како актер и можеби е духовит и може ќе се подобри....
    НО се знае кој е цар за ова и нормално основоположник во Македонија барем...Сашко Коцев и ЕНД ОФ ДИСКАШН.
    На Маријан Му посакувам успех да си постигни то што си го зацртал а верувајте на еден актер не му е сонот да стане стенд ап комичар, тоа е само почеток за да си го оствари сонот....а која улога е таа...НЕ ЗНАЕМЕ тој си знае.

7. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Каде настапува во Битола викендов,кој ден точно ?! Да не е пак во Лектира, минатиот петок беше во Милениум

8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.058
    Ако е stand up comedy, незначи дека треба да е станат... Тоа само значи дека треба да зборува на одредена тема, т.е. се што му доаѓа на ум во склоп на темата.

9. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.462
    Допаѓања:
    4.228
    Мене човеков ми е смешен и со го гледам со задоволство... На кому не му се свиѓа не мора да го гледа... :) Кратко и јасно :) :)

10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Се изнасмеав во последното видео на делот каде што ја пее Јано Јано и каде што игра на Кеш Кеш :rofl:

11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Талентиран е, има неверојатно добри видеа од кои се имам превртувано од смеа, ама некако забушава во последно време. :?:
    Глупи луѓе и Манекенки ми беа доста досадни. Некако изгуби шмек, или пак јас свикнав на него.

Богати луѓе, Лаги и видеото со навивачите ми се крај.
    Пред некој ден им го презентирав на моите, и пак и пак ми течат солзи од смеа. :D

На Rose96, crazylady и sesilija им се допаѓа ова.
  12. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Хаха, во неделата кога беше во Велес се згазив од смеа. Алал нека му е на човеков, па и фациве шо ги прави :D иначе во живо е посмешен па сеа ти види :D :D :D

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
  14. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Ехх не можам да замислам како му е на некој што се вика Леон, а не е богат, ниту глупав...и кога ќе ги види видеава на Марјан...HELL!! ]:)

Инаку лудото, овој на видеово не е антиталент, овој е мултиталентиран ко што гледам :lol: ...што се не гази на Земјава :puke:

15. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Ооо имало и ваква тема,првпат ја гледам. :o

Пред неколку недели еден другар ми ги покажа видеава и од тогаш редовно ги следам.
    Така сочно сум се смеела што мислам дека ќе ми држи за подолго време. :D :D

Едно гооолемо браво за дечково. :clap: Само така нека продолжи. :)

http://www.youtube.com/watch?v=apPLQ42m ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=YmA2xo_a ... re=related

:D :D :D

16. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Ќе мора да се согласам дека тоа со манекенките не е нешто најнај, многу ми беше глупаво, не дека не кажува по некоја вистина, ама тоа што се претвора во "манекенка".. не го личи, грд е :D
    А ова сега, глупи луѓе.. хмм.. па не е толку лошо :) посебно интересно ми е со чорапите и запознавањето на дечкото со родителите :D
    Мерка за глупост.. ЕДЕН ЛЕОН :D

17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Од дечково бев фасцинирана, но во поселдно време почна да ме разочарува! Последниве две видеа се пропратени со премногу навреди и не ми се многу допаднаа.

18. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.058
    Видеата не се толку многу со навреди колку што му се настапите. Што се вика до вчера никој незнаеше за него а сега плука по колку-толку попознати славни личности. Лоша тактика има замислено. Баш сношти ова го размислував.

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Знае да ме насмее, талентиран е, ама првите видеа беа неспоредливо подобри. Ако продолжи вака ќе размислам дали да го гледам и понатаму.

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.838
    Допаѓања:
    25.747
    Добра му е замислава и темите на видеава и има смешни моменти.. ама има нешто во него што ми е претерано антипатично и не можам да го гледам. :worried:

Ама за тоа Студенти или како и да се викаше - :bow: .