So deckomi se karame cesto pati..pocetok vrska sme i toa go razbiram... Pret 10 dena se slucija nekoj gluposti se naljuti za bez vrska i raskinavme.. Vcera posle 10 dena mu pisav mi nedostigas Mi vrati da ne zgresi brojot slucajno Mu vrativ ne, ne zgresiv nisto, za tebe e I sega mi vrajka kolku ti nedostigam od 1 do 10? Sto da mu vratam..??
Па вие чим на старт очи си вадите можам да замислам тек понатаму. Секоја врска на почетокот е бајка...те после 3 месеци се гледа кој е кој. Вие чим од сеа сте се фатиле за коси нема ни до тие 3 месеци да стигнете. Извини вака, ама најискрено-чим почетокот е лош,онда ич не би се умарала со тој тип.
Се согласувам. Скоро секоја врска на почетокот е убава, а ако не оди уште на самиот старт тогаш треба да се стави крај бидејки подоцна ќе биде полошо. Јас мислам дека дечкото се зафркава со тебе. Ако сака смирување ќе ти се јави да разговарате а не вакви првоодделенски фори.
Вредеше прашањево за нова тема ај размисли си уште некој саат со која бројка ќе го импресионираш малиот
Ај ќе ти кажам, само да ја прашам наставничката по математика. Жената сто посто ќе ми каже, баш утре имам математика.
Pa dobro be devojki prasav sovet so da mu vratam, a ne da mi kazuvate dali da odam so nego ili ne... Kavgi ne vo smisol da se ljutis po celi nedeli.. 5 minutna ljutina. Ovoj sajt e da si pomagame ili da se ismejuvame, ako e za vtoroto, sum zgresila strana.
Си кажавме мислење што се лутиш право ? Искрено проблемот ти е смешен. Што да вратиш ? Јас ќе ти кажам 5, друга феминка 6, трета ќе ти каже 10 и на крај што ќе биде ? Ќе ги собереш и ќе му пишеш.
mislam deka ne vredi povejke da trcash po nego.. ochigledno ne e seriozen i ne planira nishto so tebe :/
Не му вракај ништо на пораката, очигледно дека тој тебе не те сватил сериозно, зошто да се глупираш повеќе.. колку од 1 до 10.. ц ц.. Остави го, нека те побара тој тебе, ако стварно посакува да се заедно пак, ќе те побара. поздрав
хаха навистина ...ова прашање за нова тема...+ во љубовни проблеми и совети мислам дека има соодветна тема за поставување прашање...
..инаку..не му враќај ништо исто како да не го познаваш,не му обраќај внимание..ако му е до тебе дошло нека потрча за тебе малку
*пред! клај си крај на врскава, шо се замараш..освен ако препремногу го сакаш тогаш труди се, ама мислам дека не вреди..
Не не, какво бришење, каква канта. Нека си стои темава. Супер си е :up: Тука на пример можеме да си побараме совет ако не знаеме што да му вратиме на дечкото Туку, да не бидам оф топик,да си кажам и јас мислење за "проблемов". Вака: ако ти недостига многу пиши му 10, ако ти недостига малку пиши му 1, а ако не си сигурна колку ти недостига пиши му 5 (ете средина нека биде). Ако пак веќе не ти недостига не му пишувај. На крај краева сама размисли од 1-10 колку ти недостига и пиши му го тој број Среќно