^ па доста обично, јас мислев средношколка е по стајлингот, а пишува дека има 23 години, така да ништо посебно не е за мене Еве 3то продолжение од Скопје Стрит Стајл. чантата е закон има само 16 години, предобар стајлинг за таа возраст Во Битола Охрид
Ајде да видиме нова тура од нашите лепотици и лепотани уф би и го украла палтото без да чуствувам грижа на совест Ако го видел некој да ме извести
Интересни комбинации...изненадена сум. Иначе една од девојките што е ставена тука учеше кај мене али не ми е нешо баш wow облечена па што ја ставиле
^ нареден пат кога цитирате коментари со 25415347561324 слики, избришете ги,оставете само една да се знае кој коментар е. Вака ниту прегледност има и се пренатрупува темава со истите слики,само во цитирана форма -.-
Иииииииии девојкава прва е топ!!!! Иако би земала балетнчиња наместо патичиња ал није лоше! Абе ептен сме станале модерни или од секад сме биле
малку сите сме слични, горе доле ништо ново , да не се тинејџерките пропаднавме, браво девојки јас како постара (дада) ви симнувам капа, ние постарите права монотонија сме од костимчиња , сако со фармерки или сукња глава боли
Разлистував сега по Интернет и сватив дека многу ми се свиѓа овој стил. Им се восхитувам на смелоста да ги облечат овие парчиња облека. Фармеркиве на првата слика ми се преубави!
I Спојлер F***in it! Премногу ми се допаѓа овој стил, малку punk-ish; малку-casual, малку-sportish; малку-vintage-од се по малку-сосем мојот стил. приметувам дека на пример-ако носи се црно-рокерка, ако носи се цветни дезени и џемперчиња-School girl; ако носи премногу бои-циганка... ugh, human. -.- И да се разбијат сите тие етикети, јас од сите по малку мешам, и после... Еве неколку слики од интерсни комбинации:
Велев дека јас вака не би, иако е стварно интересен стилот и сега ми е променето мислењето. Па зошто да не? Има толку добри комбинации. Имам и шалвари дома оние што се до доле на кои им пишува Стрит фешн. Ова е што најдов низ нет под тоа име, а и воедно ова се комбинации кои ми се допаѓаат.
Многу ми се допаѓа овој стил. Сакам кога некој е смел, и довоолно храбар да експериментира со облека и бои. Еве неколку комбинации кои ме тераат мене да се облечам така: ^ ова ми се допаѓа посебно. ^ чееевлите