Аааааа....па после срце да го стегне. Имаше една таква случка. Само не ми текнува во кој град беше. Шугар деди и младо пиленце. На господинот слабо му се дигал алатот и си консумирал вијагра. На сред секс добива срцев удар. Отиде човекот на 'млади години'. Против сум вакви врски/бракови. А дека има љубов, не верувам. Ваков пример за брак е покојната Ана Никол Смит. Само не ми текнува како се викаше мажето нејзино. Околу 40 години беше постар од неа. Може и повеќе.
Партнер кој влегва во брак со постар и поситуиран, или е во врска од интерес, обично се користи термин gold digger. Sugar daddy е стрикно аранжман, без чувства, чист бизнис. И едната страна кажва шо сака, и другата. Ако им одговара продолжуваат. Взаемна корист.
Значи ете се споиле темите но јас сепак мислев на брак или врска со шугар деди Повеќето убедувате дека шугар деди во брак повеќе не е шугар деди туку сопруг и целото богатство е на пола , али во денешно време никој не е глупав да има многу пари а да не направи предбрачен договор .
Кога го видов ова, ми текна одма на темава. https://www.slobodenpecat.mk/reisot-redhepi-ripna-vo-tavche-emina-e-50-godini-pomlada-od-nego-foto/ @Justicija мислам твојата тема баш беше за ова т.е за вакви врски/бракови од на пример 50г разлика?
И јас помислив Е сега реисов не е повеќе шугар деди ? Според некои овој бил и талвите ко него сопруг штом стапеле во брак
Ех заради тоа младо пиле сега не е реис. После првата брачна ноќ,ја прогласи короната за умрена Короната ја прогласујем за умрен