филмов ми беше ептен јак, можеби не толку содржината колку глумците, многу беше смешен на моменти и јаки сцени имаше, а џокер беше многу секси и хот
Mожда е во мода да се критикува филмот, ама мене многу ми се допадна, баш се беше на место.Од актерите,ефектите и музиката. Две замерки само имам , многу малце го имаше Џокер и малце претерана беше фантазијата. 9/10 од мене оценка. Харли и Флег омилени
Филмот е добар, лабав, има смешни делови но искрено не е ништо посебно. Марго Роби и Вил Смит според мене беа најдобри, а Кара Делавине стварно не знам зошто ја ставија..нема појма од глумење
Од филмов отчекував повеќе. Имаше интересни сцени, но онака во целост ми беше meh.. Will и Margot совршено изглумија, но некако останатите не дојдоа до израз. И не ми се допадна што Harley толку ја изнаснимаа во г'зот. А за Mr. J, не видов доволно од него за да имам мислење. Во trailer-от го прикажаа како да има голема улога, а ги исечија сите интересни сцени со него (насилната врска со Harley), за филмот да бил PG-13. Е тоа не можам да го разберам, можеле да го направат R-rated, Deadpool беше R-rated па ги скрши речиси сите box office рекорди. Филмов имаше голем потенцијал, ама многу ликови, малку време и тоа е. Спојлер И друго што не ми се допадна е кога на крајот сите мислеа дека June e мртва, и наеднаш оживеа, тоа ми е најголемо филмско клише. А што го убија el Diablo, тоа им беше добро, за промена да убијат некој од главните ликови, веќе досадно стана хероите да преживуваат, или да умрат па да воскреснат, а негативците лесно да бидат поразени и да умрат.