Марија и Лазар ко лонче и капаче се. Дволичота. Донегде и Драга ја клавам со нив. Искрено многу сакам Лазар да испадни вечерва. Од плавите пак, Антонија и Ангела најмногу ми одат на нерви, претходно беше Амер. Од новодојдените сите ми се ок засега.
Ја прочитавте животната приказна на Нора? Порасната е во комуна,мајка и била наркоманка и починала. Сама без никој била. А лани родила бебе кое починало после еден ден.
Дали некој има линк за да се гледа срвајвер во живо,а да не е на тв. Се гледа фудбал на тв,па сакав да си пуштам на телефон или лаптоп. Ако некој има линк,ве молам пратете ми Вчера кој победи за домашно готвено јадење ?
И никако да испадне. Прочитав Филип дека ќе испаднал па колку е точно не знам. Јас сакам Денис да искочи некако многу ми е одвратен и антипатичен иако е меѓу најјаките, ама за жал сега не може заштитен е.
Јас па баш сакам Филип да испадне, иако од почеток ми делуваше океј сеа мислам дека баш е дволичен и играта survivor ја игра на подруг начин. А факт е дека двајцата не се поднесуваат и така ќе остане сѐ додека не испадне едниот (било кој од нив два).
Не знам дали е до мене ама крајно досадни ми се сезонава. Полигоните досадни, наградите исто, за племињата да не отварам уста. Црвените се толку досадни што на нивна телевизија повеќе ги гледаме плавите. Да немав друштво за гледање ќе прекинев до сега да ги следам сто пати.
Досадни се пошто продукцијата не им е иновативна. Наградите и се остало им се како минатава година. Ништо ново ништо интересно. Плус што ми смета на пр кога плавите победија и освоија тел разговор, а црвените им дадоа писмо. И такви некои не фер работи. Сум гледала Италјански срвајвр какви игри имаат секоја чест. А не овие досада невидена.
Jas pocnav da gledam so golema zainteresiranost, lani nitu edna epizoda ne propustiv, a sega veke koga pocne igra gledam 1 par da vidam kakva e i ai rabotam nesto samo rezultat pratam, plemenski koga se glasa u taka zdodevno 2 strui pa 2 strui.. Milo mi e sto sinite ke mora da nominiraat od steujata so 6 clena i plus 1 denis ke nominira ..
Исто. И мене ми е мило што ќе има 3ца ќе се номинирани од сините, не знаат кај тераат сите. Филип го чуваат а искрено не знам зошто им служи, со ништо не придонесува освен со буцкање. Од друга страна Марина беше еден од појаќите играчи и неа ја исфрлија. Мн погрешна тактика имаат јаките ги исфрлаат, а слабите ги остават изгледа сакат да бидат гладни и што побрзо да го намалат бројот во нивното племе. Сања е исто јак играч кој ќе остане малку подолго ама не може сама ништо да направи за племето ако овие не придонесуваат на терен. Ќе им се дешава исто како синока шо им се случи. Колапс система.