Видов дека игра Митар ама не видов дали победи, спрема резултатот победил. Од како замина Ивана Mitar's on fire
Варја победи понеделникот, вчера еднаш ја видов дека изгуби освен ако не играла втор пат па да не сум приметил. Синоќа низ прсти го гледав, имав обврски.
Какви такви помили ми се од плавите, и мило ми е што се радуваат на победата оваа ќе ги споикако племе мислам
Да и мене. Колку пати и лани и годинава имам речено не заслужуваат да навивам за нив, ќе навивам за плавите и пак сум за црвениве.
Истооо скроз и јас, и лани навивав за црвените а на крај многу ме нервираа Мило ми е што Лука зеде имунитет
Толку црвениве прокоцкаа. Кој ќе рече Чале Митре тој ќе биде изгласан ама никој не им е крив тие сами го наместија ко матица.
Добро, дека претераа со навреди и одење пркос претераа. Нека ја изгласаат (што искрено заслужува оти не може стално кога ќе изгуби да глуми жртва, вистина е сурвајвор не треба да си физички спремен ама барем малце да покажеше борбен дух и да победеше, а таа само плаче после изгубена игра) ама барем нека не ја вреѓаат.
Тоа и јас викам нека ја изгласаат и тоа е тоа.И јас се согласувам дека не е спремна за сурвајвер нема ни кондиција ни психички е спремна ама онаа терор е значи губиш знаеш за кого да гласаш гласај и чао.
На најавана се гледа дека Митар нешто ја вреѓа а таа плаче. Искрено вака ко ќе ја сметаат за од г подолу ми е стварно жал.