Весна ми беше многу интересна првата рунда со Михаела. Се бореа до крај па дури во позадина ни дадоа и музиче што скроз се поклопуваше со движењата на двете.
Сепак Јаков излезе доброволно штета за сините им замина многу јак играч баш во период кога и со најаката карика не им оди а без него ќе видиме како ќе се одвиваат работите.Искрено се надевам ќе се кренат за брзо. Црвениве се сега во секој поглед во предност.
А кого изгласаа? Сега го вратив од вчера што снимав ама не ми е до снимено, последно видов 2 за Алекс 2 за Дамјан.
https://novatv.dnevnik.hr/zabavni/s...pUdXsedoPVogUcIstmnMS4oykBZ-ynwronmwAAY1OHTDo На линков Нова Тв викаат дека при крајот на племенскиот совет Митар и останатите ќе ги очекува изненадување. Јас си викам да не освоил Огнен таен имунитет ама па не ми се верува тоа да се случило а нас да не оставиле да дознаеме дури и другите од племето кога ќе дознаат.
Да не им ја вратат Варја шала. Баш ме интересира дали ќе донесат нов член во сините зошто излезе доброволно Јаков велам можеби оваа година ништо не се знае ниту може да се предвиди.
Лани кога Михаела излезе поради повредата дојде Сања ама тоа беше втората недела, сега е више касно за нови да носат оти нема да е фер за останативе.
Дур се рекламиве еве статистика заклучно со вчера: Стефан 17/8 68% Урош 19/9 68% Анџела 9/7 56% Катарина 17/14 55% Тијана 17/15 53% Весна 16/15 52% Војна 18/18 50% Огнен 19/21 48% Митар 9/17 35%
Огнен ќе го изгласаат, најверојатно Огнен и Алекс ќе одат во дуел и Огнен ќе победи бидејќи Огнен како играч е многу поспретен од Алекс.. Алекс е како детенце..
Само што реков и Боки кажа. Вечерва нема дуел. Огнен и Алекс остануваат номинирани за следната недела и уште други двајца номинирани ќе им се придружат. Се ова дека Јакоб сам си излезе, значи не додаваат нов член.
За да е Весна, Огнен ќе треба да ги разубеди сите а дека ќе успее не знам. Да се надеваме дека плавите ќе ги изгубат двете игри и црвениве ќе одат во дуел само со Огнен, а плавите со Алекс о уште двајца
Која глупост човече, не јадат цела недела па им даваат ќебапи и палачинки.. Шок невиден за организмот, полошо им прават само.. Дај им ориз, леќа, грав, паста, не ќебапи и палачинки со тон крем..