Ќе видиме вечер, дали е наместено со шпицата. Баш некако сакам плавиве да изгубат, да видам што ќе се дешава.
Кој изгуби вчера во дуел и си отиде дома? Едит: Видов дека си отишол дома Дамјан.. Сега ќе видат плавите како е да гладуваат, бидејќи само Дамјан им ловеше цело време риби за да не бидат гладни, сега ќе видат како е да си стварно гладен..
Ја видов сликава ја имаа споделено во една група на ФБ. Сакав да прашам што му се случило на Дамјан? Дамјан во сурвајвор и овај Дамјан не се ни приближно исти барем по изглед.
Во најавата за утре плачат, дали мислите дека Урош го праќаат дома поради повредата ? Ич не би сакала он да си замине, некако прав Сурвајвор лик ми е човечето.
Баш ми е криво за Урош, само он ми беше прав преживеан. Моментално никој ни од плавиве ми од црвениве ми има нешто такво.
Матеа си се најаде шпагети, си уживаше во масажа, иако и она била крива, ич не видов дека и е жал а имав високо мислење за неа..
Никола е многу појак играч од Алекс, штета што испадна.. А Ненси заслужено се врати назат, Ненси е појак играч од Дорјан, мислам дека ќе беше фер за Дорјан да гласаат повеќето.. А гласовите за Матеа, заслужени и се.