Ништо Стефан не прави, до сега сите 4 победници што победија последните 2 сезони, сите беа победници во првиот сет.
Ќе победат Тијана и Лука за жал, така ќе се изедначи бројот на мажи и жени победници да биде жени 2, мажи 1.
За Стефан стварно ми е жал, не знам дали е попуштање или стварно до толку не може да игра од трема. Ако не победи (а еве изгледа нема) стварно катастрофа.
Мене ми беше антипатична уште од првиот говор кога го даде. Исто врв беше кога го оговараше Стефан како почнал да се радува пред време кога требаше да се стават три, а тој стави две и сите почнаа да му скокаат и да слават. Не беше Стефан крив.
Да, за тоа нема што да се каже. Најмлад беше Марко, го средија уште првата недела. Тијана успеа да се пробие.
Сега по една тужба да им мавнат на сите што дале информации кој ќе победи. Брука, на толкава продукција и организација, три недели предходно да се знае кој победил.. Иначе Тијана, заслужено си победи, баш ми е мило за неа.
Кога збориме за физичка спремност заслужено. (Тоа со ликнувањето беше чиста среќа, некому му текнало и ќе си лупне. Кај е сега Дориан да победи?)
Ќе фали сурвајвров, си се навикнав секоја вечер од 9 и пол си имав занимација, сега празно ќе ми е дур се пренавикнам.
Вака ко ќе ми заврши некоја серија, или сурвајвор, јас сум под existental crisis. Што понатака? Што е поентата на животот?