Survivor Србија/Хрватска 2025

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од DS10, 17 февруари 2025.

1. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.351
    Допаѓања:
    41.535
    Иначе ја го гледам Хрватскиот , и сметам дека е различна епизодата од Српската. Тука си води хрватот, и повеќе се фокусираат на жутите, или?

Кај србите кој води емисијата?

2. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    4.705
    Кај хрватите води Владо Бобан и таму епизодите им се само игрите, ретко да дадат нешто што се случува во кампот и кога ќе дадат во 80% од времето се жолтите, а кај србите води Боки Периќ, легенда чоек, и кај србите избалансирана е епизодата, колку што даваат од играта толку и од кампот и претежно зелените даваат што прават. Иначе ако имаш опција да ја гледаш српската верзија, неа гледај ја, Боки Периќ е легенда и само се смеам, сега ко играа за личен имунитет нели требаа да ги рашират рацете и им вели "раширете ги рацете исто ко Лепа Брена на концерт во Белград":D Со Владо два пати гледав, еднаш ко беше блокадата во Србија и втор пат вторникот ко беше ден на жалост во Србија, ми ја пукина главата чоекот, за мижи и само слушај го, ќе си речеш лига шампиони гледаш.

На Milobebence и Gosh им се допаѓа ова.
  3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.489
    Допаѓања:
    8.815
    Ајде се собравме, јас гледам цело време, пишав веќе, кој сака нека разбере, ама периодов ми е потребна дистракција навистина.

@Gosh јас сум сигурна дека имаат право на бањање и слично, и тоа за пирсовите си во право, сигурно имаат пристап до чиста вода и средства за бањање и до вц, ако ништо друго, па цело време се мажите исти скоро во брадите, ама тоа го мислам отсекогаш, и за години наназад (барем нашиве, не сум гледала во другите земји како е), ама по договор не смеат да кажуваат реално како е. Јелена ја гледав на тоа емисијата Плус, ми делуваше многу стабилна, фина и мислам дека рече дека имала историја на такви повреди, иако беше буцка, во игрите она се покажа супер, така што не е до кондицијата мислам. Веројатно она беше во право кога кажа дека она и Марин (имал со здравјето нешто мака од претходно, така рекоа) биле некако мотиватори и движечка сила на жутиве, па ваљда затоа сега им е распад систем. Драго ми беше дека Иван си призна дека не ја проценил добро Ива и ја пофали дека ептен се покажала, нејзе малтене у секоја игра и идеше супер и беше клучен играч. Инаку малку се снима во камп, точно тоа, само игрите и нешто многу малце друго, тоа во ксмпот изгледа како договорена сцена. Стана вистинско реалити, договорено, со сценарио испланирано. Лиз и Ника све нешто филозофираат и очекуваат другите да се однесуваат како што ни тие самите не се однесуваат, убаво кажа Ида ваљда, се караме за тоа кој поише ќебиња ќе здипли и се дереме на тој што нема да здипли, ете на Лиз да ѝ било средено, тешка падавичарка, леле децата нејзини со неа како искачаат на крај. Не знам што да мислам. Зелениве имаа среќа дека последнава игра беше полесна, со тоа лавиринтот, и добро се покажаа.

На Milobebence и Gosh им се допаѓа ова.
  4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.351
    Допаѓања:
    41.535
    @DS10 ја глеам на сајтови, баш сеа ќе видам на српски да најдам, овој хрватов серка ме фати, одма познав дека е некој спортски коментатор шо чита поезија у слободно време, шо би рекле младиве кринџ.:D

@Abel чоек што се замараш. пиши си кај ти се пишува. Не палиш огномет...:x
    Не знам, мене Јелена ми изгледаше ко да се откажа, али имаше капацитет.

Иван ми е срцка, он ми е друг симпатија.
    Ника ми е од несватените, само се просерава, многу збори ништо не кажуе. Се мисли демек нешто возвишена е и боље од другите. И убаво Лучи што ја кажа што зборела за другите, оти она секогаш го пика носот во другото племе и праи психолошки аналици, а себе не се видела.
    Лиз ми е нит смрди нит мириса, понекад е у право, понекад ја манипулира ситуацијата и далеку ќе догура, ќе видите.
    Лучи ми е симпатичен и харизматичен, немам ништо против него сеа за сеа, и увек ме смее коа ќе лупне нешто.
    Горан као бил у поише реални шоуа и победил. Се глеа дека е тактичар, али па до сеа никој нема заебано нит оговарано, така да колку толку поштено од негова страна.
    Марко ми е намазан, баш е глумец... Тоа прво си помислив коа го видов, и од коа му се сипаа на почетокот оти сакаше главен да биде, се повлече. И Горан кога дојде одма му засмета оти иста тактика игра како него, тивка бода брег рони. И убаво му рече Горан, ти за мене збориш а си глумец по професија. Се изгазив од смеење тогаш.

За србиве неам нешо мислење, само таа лепотицата Анастасија ми е намазана, и таа ќе догура до крај оти се пика по мужи само.
    Таа црвената со носот да ми простите Ника два, само не се фолира до толку.
    Срѓан препотентен до макс, коа ќе ко шутнат на крај ќе се чуди. Многу ме изненади Милош коа го номинираше, али па само у него гледа конкуренција. Не знам како му помина тој глуп изговор и никој ништо не кажа.
    А Милош ми е баш ок, и он малце агресивен на почетокот, али видоа дека од Алфа срања нема ништо. И он нема далеку да догура.

Други сеа за сеа неам што да коментирам.

На Milobebence, DS10 и Abel им се допаѓа ова.
  5. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.489
    Допаѓања:
    8.815
    @Gosh леле ника со тоа аурите отече јајца, а уствари најмногу оговара, сплеткари и има за сите нешто неубо да каже, ми иде на нерви. Просветелена мај ес, ама ај. Луцијано ми е така така, али не знам зашто го вреѓаат дека е кловн и дека е лажен, човекот може таков мехнизам има да се избори со тешкотии, не се сите ко Ники да се дере да го чујат од Доминикана до дома у Хрватска. Горан ми е топло ладно, де ме живцира не го прифаќале, ама добар е во игри и вчера беше сас им у право, Лиз и Ника нели фините се пожалија дека правеле невкусни шали, и Горан ѝ плесна на Лиз за нејзините коментари за "палачинките" и инстантно ја заќуте. Ќе видиме, од жутиве не сум воодушевена нешто, едно е да се скарап со некого макар и за глупост а друго е некого да пикираш пошто се дружи со некој што тебе не ти се свиѓа, ко во трето оделение (ко што го мрази Ника Горан зашто се дружи со Луцијано, или обратно).

На Gosh и Milobebence им се допаѓа ова.
  6. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    4.705
    Луциано и Горан се зближија, Горан за останатите во племето му вика "Бог нека им прашта, ја им не могу опростити":rofl:

На Abel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.490
    upload_2025-3-21_22-27-14.png

На Abel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.489
    Допаѓања:
    8.815
    Леле и на Боки нешо му се десило, остаија здравје у туѓина.

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    4.705
    Ко го видов Владота ми се стемни пред очи, не го можам чоечево.

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  10. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.490
    @DS10 @Bratot приберете ја Анастасија, какви фацки прави НЕ МОГУУУУ:rofl:
    upload_2025-3-21_23-24-34.jpeg
    upload_2025-3-21_23-25-21.jpeg
    upload_2025-3-21_23-25-59.jpeg
    upload_2025-3-21_23-26-39.jpeg
    upload_2025-3-21_23-27-24.jpeg

11. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.490
    Марко: *invested*
    Иван: коа ќе заврши?

upload_2025-3-21_23-30-18.jpeg

На DS10 и Abel им се допаѓа ова.
  12. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.489
    Допаѓања:
    8.815
    А Миланка? Ако уште еднаш сврти со очите кога некој објаснува што мисли, ќе влезам у телевизор и ќе ја ишамарам. Само она ли има право да зборува, вакви луѓе со ситен вез ми газат на нерви. Мора да ја исфрлат, што поскоро.

На Iva.T и $ophia им се допаѓа ова.
  13. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.490
    :handshake:
    НЕЛИИИ.
    Јас навивам за Миланка да искочи. Она е тој тип на луѓе: асааа јас сум со сите фина, мене нема кој не ме сака, со секој секогаш можам, мене никогаш и никој не ми смета... Не може никој да не и смета. Не може сите да и се свиѓаат и сите да ги сака. Така сака да изгледа она ама уствари таквите луѓе што се праат дека сите ги сакаат и со сите се фини, се реално најтерсене. Све филуваат за на крај да се види трулото под филот. Без неа многу ќе беше поинтересно во племево. :handshake:

На Abel и Iva.T им се допаѓа ова.
  14. The Unicorn

The Unicorn Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2018
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    6.391
    Мене Ана ми иде на живци. Сака да ја гласаат, па нејќе да ја гласаат, ама сепак ако сакаат нека ја гласаат ама она сега не сака, ама не гарантира дека утре пак нема да сака да си оди. Јао девојкооо иди си :x

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  15. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.490
    ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ МИ ДЕКА ЈА ВИДОВТЕ ФАЦИЈАЛНАТА ЕКСПРЕСИЈА НА МИЛАНКА КОГА ГО ДОБИ ПРВИОТ ГЛАССССССССС

На Iva.T и Abel им се допаѓа ова.
  16. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    1.490
    @Abel сестро, Миланче не прекина со очиве... Ќе и испаднат или да превземеме ХАХАХАХАХАХАХАХ

На Iva.T и Abel им се допаѓа ова.
  17. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.489
    Допаѓања:
    8.815
    Миланка е уствари разочарана дека нејзиниот клан не успеа да го изгласа Милош и смета дека тоа е неправда. Ко другоме рупу копа, сам у њој пада :D Изјавата на Миланка: Желе да елиминишу најјачег противника :D:D:D:D:D:D:D Леле Ники да победи мора мора.
    Пс. И Сандра гласаше за најслабата Катарина, а не за Вукашин како што првично планираше, за да ја спаси другарка и, ама нашле да зборат за клан. Луѓево знаат ли дека се снима?

На Iva.T и $ophia им се допаѓа ова.
  18. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    4.705
    Што е бе со зелените работава, од каде дојде Катарина сега?:o

19. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    4.705
    Ме нервираат двете, и та и Миланка со очиштата.

На $ophia и Abel им се допаѓа ова.
  20. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.489
    Допаѓања:
    8.815
    З ада се спаси МиЉанка.