Не не истерувањето очи беше кажано симболично, нормално дека нема да се караме за Миланка, поентата ми беше дека штом племето уште ја трпи, можеби нас ни е створена погрешна слика за неа. Колку само пати поранешни учесници во сурвајвор викаат демек, "не тоа вака не се случи", тие што ја составуваат епизодата можат да си играат со целото шоу, ако нему не му се свиѓа некоја личност, ќе ја покажува во епизодата само страната каде што таа е крива, ако на пример таа страна е една на спрема 15 добри. Милан?
Што се случи вчера дечки? Испадна некој? Не знам што ми е проблемот ама губам малце интерес да ги следам еј, патетични ми се и се префрлам на нетфликс си пуштам нешто интересно А од друга страна па видете ме радознала сум да знам како завршило
@dejanadejana777 Вчера се натпреваруваа од жолтите Лиз и Ники. Од зелените Миланка беше изгласана на племенски (и ептен зачудувачки го поднесе тоа) . И од зелените Катарина. Испадна Ники (мојот).
Хаха, жал ми е што нема да го гледаш веќе ☹️ За Миланка ми е мило значи ептен, не сум ѓубре ама многу лош вајб има типката, нека ја здрмаат малце
И јас исто мислам како тебе, ќе одам, и ќе гладувам, и ќе ослабнам, ама ништо тешко нема да ми падне како тоа дека ќе ми ги снема цицињата кога ќе ослабам, ако има начин да ослабеш без цицките да ти се намалат, сакам да го дознаам..
Оцку им фали на Миланка и Милош за коси да се фатат. За Урош ми е жал, си седнал ваму на страна и си ќути.
Урош не разбра срцка што се десило, он само гласаше за Анастасија, а не знам зошто на МилЉанка сите ѝ ќутат, она е толку убедена дека е најдобра, не е нормална. Треба некој да се окуражи и да ѝ го покаже местото.
Јас и ти по Ники значи. Така кажи, мислев сама сум тука... Баш му фрлив меракот де. Ај да проверам шо е у хороскоп.
Леле Игор од жутиве како рикаше партијава аууууууу. Сеа оваа партија особено пред крај шо им е. Боже, уши болат. Иначе @dejanadejana777 ХАЈАХАХАХА Ника не успеа да среди сеа со аурите и со боговите. Више срече други пут. Манифестинг и тако то. Редакт: Многу ми е ќеиф шо победија зелениве овој пат
Еднуш ја покажаа, Боки ништо не искоментира, се уплашив, си реков што и е на оваа, ама после Боки кажа, сфатив што е работава. Играва легендарна, ќе биде запишана во историјата, колку само пресврти се случија не е можно. А сега претпоследнава рунда најмногу ме изненади, колку само каснеше Матија и пак успеа да победи. Ајде гледаме сега меч топки.
Игор ќе да нема во жолтите, а бога ми ни воопшто во сезонава, па ни во трите пред оваа... Каков пресврт За зелениве работава "више срече него памети" Браво зелени