ХАХАХАХАХАХА добро стварно сакав Горан да пишам, и реков само да не заборавам дека е Горан (ич не можев да му го запамтам името, али и општо имиња), и Иван пишав Цаци, абе има Иван, како нема? Иван Перњак кај жутите (тој со долгата собрана коса).
Накратко, изедначена игра беше, Сандра како се ступоли па после со магичната јога си го реши проблемот, Ника се молеше и ја растеруваше негативната аура околу своето племе ххахаха. За Миланка не можам да се искажам веќе колку иритира, ми засмета искрено што Ана и Милош после тоа ги дадоа како зборуваат насамо, тоа требаше да ѝ го кажат во фаца и чао, дека ја навредува тоа што ја гласале неа, ама тоа што "нејзините" го гласаа Милош не го ни забележува. Кога рече "ве хранам" ја тука се спремив да ја истепам, стварно. Дали Миланка ќе биде изгласана наредна мислам зависи од тоа кој ќе освои имунитет личен и како ќе се однесува Урош. Дали Вукашин го најде тајниот имунитет, кога праша Владо дали некој го има на племенскиот совет, дадоа кадар како Катарина некако му замафнува со глава на Вукашин, не знам дали си замислив јас? Ајде сега јадеа пиеја може ќе се смират, па ќе видиме како се тркалаат работите.
Вчерашната епизода ја гледав и на хрватски и на српски, и стварно не ми е јасно зашто епизодите не се исти! Значи човек треба и двете епизоди да ги гледа , за да дознае што се случува во камповите, оти секој се фокусира на своето племе, а разликата во содржината е буквално 10 до 15 минути, ама многу битни. Јас ќе ги гледам и двете со скипање, т.е. поточно тие 10 минути, оти многу влијае и на гледачот за когo навива. Ако сака некој да следи, нека гледа на Balkanteka, ги има и двете емисии одма утрото након премиерата.
Дајте споделете нешто интересно ако било, за нас кои не сме во можност да гледаме на двете страни, плус заглавувам на работа, ми го кочи гледањето на Сурвајвор. Имаше нешто забавно, некој трач? Играва шо ја смислиле за храната и киното беше тешка, ама пресмешна, леле Горан со тоа гаќичките станува мој омилен лик Ама жолтите мислам дека се супериорни, побрзи, поспретни, претежно среќа одлучува за зелениве, како и во животот уосталом.
И мене Горан ми е многу интересен лик, а и симпатичен ми е значи не сум нормална Убави очи има, само косичка му фали
Леле пустава работа, скоро ништо не фатив, Катарина гледам имунитет освоила, нешто Срѓан и Нина се рчнаа, што бидна?
Ники е овен. Знаев дека е или близнаци или овен. Секогаш ми се привлечни они. И според хороскоп ме привлекувале. Не мора ни да прозборат. Ку-кууу.
Абе мораш да преболиш, си отиде Ники Мене па сите ми се симпатични ако гледаме така. И Луцијано, и Вукашин, и Срѓан (иако е препреден јао мајко), и Марко, и Матија, па чак и Горан, значи скоро сите
Вага сум . Никако, Гокси за мене тотален промашај. Луци. Хмм. Луци ми личи ко да е некој за one night stands само. Али да, баш ми е топ се смешка таков си е тралалај. Имам еден на ум.
Да бе и ја се подзамислив малку прв пат кога го видов, мавта павта со рацете... Може е бисексуален. А иначе еве ги со Ива: *Не дека демантира сликава нешто. Онака потенцијално може ќе искочи нешо. Од лани од кај црвените Тијана и Урош се заедно. Ич не ги шипав нив некако. И се сеќавам и за Урош имав мислење ко @Gosh за Луци. Видеќемо ај.
Може дека е плесач и многу гестикулира, па си има потези Инаку мене ич не ми изгледа како геј, вака сега кога ќе подразмислам, што знам.
Од жолтиве поќе се што ми се понашаат педерастично, ко прво нормално Лучијано, па Ноа (многу ме нервира чоекот) и Иван, тој не толку ама се познава дека има некој жички. И Марин ми беше ама си замина.
Од зелените никој не ми е симпатичен, нити физички нити карактерно од тоа што гледам. Од жолтите нормално Ники, криво ми е што испадна, стварно е презгоден. Најубав маж од сите сезони без конкуренција Марко не е лош, ама штета што е метро и шумска јагода, инаку ќе се двоумев меѓу него и Ники.