Хахахах, е умрев Сериозно си има некои тикови Инаку, јас па ви се чудам за Ники, значиии дечки нема шанси да ми се свиѓа таков тип на дечко, ќе ме распнете сега знам, а особено знаејќи па и дека ставам акцент на Гоксо, леле мајко
Целиот е со натписи ишаран, ко ѕид Генерално Хрвативе ко Италијанците исти, нема некој што не е истетовиран
Ксенија колку е згодна, ме потсеќа многу на Тијана од предходната сезона и ми е фаворит за победа од зелените.
Убав ми е ама неќев да кажам Колку има Срки? Ники не ти се свиѓа? Гокси го отпишавме готово. Нема ни една симпатија на фемина (освен ти и уште некоја ако се крие). Се шалам. Нека стои Гокса за тебе. Чим имаме различни вкусови за мужи, може да сме другарки. *Марко е преубав. @f.girl ПА ТО МИ РЕЦИИИИИ
Аманте бе, темава да се преименува во сурвајвор симпатии и мачиња. Ќе ме напрајте да се срамам дека гледам survivor. А ко што гледам единствено машко на форумов сум што гледа.
Абе озбилно, еве исчачкај си, 29 има. Изгледа иначе постаро, како прав бродоломник кој живее на пусто острво
Дај сподели со друштвово што и да јадеш, јас ги изедов пуканките пред време Да знаев ќе почекав до племенскиот.
Цаци те чекаме да ни ја објавиш официјално како што е редот симпатијата срвајврска. Има за све вас. Gyro House ин да хаус Ко воли нек изволи.
Божееее дали се слуша што збори, гази на нерви страшно, неподнослива е, дај нека ја елиминираат побогу. Значи од авион се гледа кој праи сплетки, духовност жими мајка, поминала она покрај духовност.