1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Survivor Србија/Хрватска 2025

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од DS10, 17 февруари 2025.

1. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.014
    Допаѓања:
    4.726
    Не ми се верува дека си дозволи и се осмели она да го рече:o После оваа изјава не верувам да заслужува место во племето.

На $ophia му/ѝ се допаѓа ова.
  2. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.499
    Дали е могуче да си го има ставено трофејот во био?

upload_2025-3-26_23-15-38.jpeg

На Milobebence и DS10 им се допаѓа ова.
  3. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.014
    Допаѓања:
    4.726
    Ништо против Кача, добра е и таа, ама од далеку ја мешам со Миланка, така да сега за сега не:D

На $ophia му/ѝ се допаѓа ова.
  4. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.206
    Допаѓања:
    32.850
    Дури и Марко се фати за глава после коментарот од Ника :x Па уште и се правеше наудрена што кажала погрешно :bug:

На $ophia, Abel и dejanadejana777 им се допаѓа ова.
  5. dejanadejana777

dejanadejana777 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    345
    Не можам да ја слушам како збори веќе, сакам кажам не знам речам е, слушајте ја жити се. Оди мори таму.
    Само очекував Ива дека ќе и каже дека ја номинира пошо е ро*ла класична, а не да врти таму вака онака глупости некои.

На Gosh, Milobebence, Abel и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    8.817
    Ретко антипатична, неелоквентна особа, научила неколку збора како духовност, универзум, матрикс, аура, медитација и терај. И стварно ја не им удирам рецки, ама Ника е далеку понепродуктивен член од Иван, не знам што се замислуваат. Па и онаа Лара, не знам кој ја лаже дека ја бива, ниту е брза, ниту е спретна, ниту е прецизна, само се прилепила до побројниот клан. Иван е и од Марко подобар, ама ако, нека си ги изгласаат сите мажи, па после кој ќе се чепати за кокос, кој ќе лови, кој ќе гура на полигон баш ќе видиме. Матеа и Лара, како не.

На Gosh, $ophia, DS10 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    8.817
    Не знам дали смеат вака да прават, да спојлераат јавно пред да се заврши емитувњето :D:D:D може го ставил да се знае дека е учесник, во таа смисла :D:D

На $ophia и Milobebence им се допаѓа ова.
  8. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    106.317
    И јас мислам дека му означува дека еуесник инаку нема шанса да му дозволат да стави до знаење дека победил потпишуваат договори.
    Или татктика да направи маллу фрка и збрка да дигне прашина :D што и му успева нема кој не зборува за ова по групине.

На $ophia и Abel им се допаѓа ова.
  9. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.014
    Допаѓања:
    4.726
    Читав негде дека имало 6 финалисти, по 3 од секое племе и финалето не било снимено, најверојатно како во поранешните сезони 2010 финалето ќе биде во живо од студио, така да и Срѓан да е победник, тоа не го знае уште.

На $ophia, Milobebence и Abel им се допаѓа ова.
  10. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    8.817
    Како се бира победник? Нема нешто игри, полигони, или тоа само за бирање финалисти важи? Ако е така, може да знае евентуално Срки дека е финалист, ама пак мислам дека не смеат да издаваат. Вака споро се движи серијалов, колку ќе трае? Со ова темпо ако се движат, ќе потрае.

Последна измена: 27 март 2025
    На Milobebence му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.014
    Допаѓања:
    4.726
    До лани беше после обединувањето секој што ќе испадне стануваше член на порота, после првиот финалист се бираше на полигон, а вториот го избираше поротата, финалето беше полигон. Годинава ко што читам најверојатно финалистите ќе се одберат преку полигон и поротата ќе го одбере победникот, ќе гласаат дур се уште на островот ама гласовите ќе бидат прочитани во живо од студио. Можно е и публиката да гласа.

На $ophia и Milobebence им се допаѓа ова.
  12. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    8.817
    Има ли шанси ова во студио што гласаат претходните учесници некако да влијае, да не има глас и од таму? Искрено јас мислам дека ќе убацат некако и гласање од публика, дека инаку како ќе ја држат заинтересирана за да гледа што се случи.

13. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.014
    Допаѓања:
    4.726
    До лани ништо не значеа гласовите во студио, годинава не знам:^)

14. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    8.817
    Многу сум нестрплива, сакам одма да се телепортираме до финале, па уназад да ги гледам епизодите, кога знам што се случува :D:D:D:D

На DS10, $ophia и dejanadejana777 им се допаѓа ова.
  15. dejanadejana777

dejanadejana777 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    345
    Да.
    Во глобала многу ми се заникаде таков тип на личности.
    "Јас само кажувам што мислам, тоа е мое мислење" бла бла блааа. Не, некултурна си само.
    Мирнааааааа :D

На $ophia и Abel им се допаѓа ова.
  16. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    8.817
    И денес цел ден на работа, едвај чекам вечер да видам како ќе се правда Ника и другите што ќе ѝ кажат. Ако се веќе толку искрени како што цело време зборуваат дека се, треба да ѝ кажат да се затне, тоа што она го дефинира како искреност, експлозивен карактер и духовност, уствари е некултура и неваспитање, и ако не ѝ кажат нешто, чисто од поштовање кон Горан што ги вади во пола од игрите, срам да им е. Убаво рече Боки, дека е малце така пасивно-агресивна, ја потрефи баш. Нема ли некој спојлер пред емитување на секоја епизода бреееј.
    Пс. Уште нешто не ми е јасно, зашто се борат за племенски имунитет ако пак секое племе бира по двајца што ќе одат во борба, која е поентата? Ако едно племе двапати освои племенски имунитет, само двајца ќе се борат за да не испаднат? Не знам дали дека одамна немам гледано или дека нередовно (и нецелосно) ги гледам епизодите, ама уште не ми е јасно, оти волку ги замрсиле правилата.

17. Fillia

Fillia Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    1.663
    Мислам дека ако истите пак изгубат тогаш од истото племе одат 3ца. Првото исфрлање ке беше такво ако не се откажеше еден. Ама не сум скроз сигурна.

18. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.014
    Допаѓања:
    4.726
    Прва игра за имунитет, поразеното племе избира 1, тој со огрлицата уште 1, втората игра ако победи племето што изгубило првиот пат, истиот принцип е, ако победи истото племе само племето гласа, тој со огрлицата не избира уште еден.

19. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    8.817
    Ама тоа не се деси досега во оваа сезона така?

20. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.351
    Допаѓања:
    41.556
    Темава е жив пример дека кога не ти се свиѓа некој карактерно, нема везе колку и да е убав, згоден и мазен. :D

Кај Хрвативе реално сите мужи се атрактивни, на прво место Марин што си ојде, мме лигушко.;(
    Сеа ми е Горан симпатија, баш ми е муж онака, и стамен чоек е.
    И Иван ми држи друго место.

Србиве ми се мех, али затоа МИЛОШ, да Милош и Срѓан надокнадуваат за сите.:nod:

Иначе само што ја доглеав епизодата од вчера... дали стварно Иван го номинираа?
    Ај ваљда ќе ја победи оваа нарисоиднава Ника, не можам да ја слушам као се просерава веќе, и треба неа еден добар ego death да ја акне од земја малце...
    Граѓанката голема...

Последна измена: 27 март 2025
    На dejanadejana777 и Milobebence им се допаѓа ова.