А чекајте сега, Луциано демек ја симпатише Ива и обратно или трипам? Плус тоа, го отворив на инста, ликот има 100к следачи значи и нема шанси да е нормален
И менееее, ептен. Мислев дека во секој момент ќе заплаче. Значи на прв поглед гледајќи ја, сериозно никогаш не би помислила дека има проблем со самодоверба како што кажува и самата, баш напротив. Ама ете, класичен пример дека изглед вара. Навивам за неа и Иван, ајде нека лета градскава
Леле од оваааа Ника нема спас, готово сега наредни се Иван, Ива, Горан, Луци, ќе стануваат сѐ помалубројни, ќе ги трпиме Ника и Лиз, ужас. Ова со Матеа мислам дека беше договорено, девојчето не знае да брои до пет изгледа, па не сакала она да одлучува, а она једина гласаше за Марко, втф???? Како воопшто го оправдува сопственото гласање кога јасно беше дека еден глас ќе одлучува, така што да, нејзиниот одлучуваше, дали е јавно или тајно сеедно. Драго ми е што остана Иван, другиве си покажаа колку се лицемерни, вклучително и онај мрсулконо Ноа што секои пет минути менува мислење, де Ива му е слаба, де Ида. Луѓево треба да си запишуваат што зборуваат или да им пуштаат снимки на племенски совет за да знаат колку се контрадикторни. Се изнервирав.
Немам инста, ама уште на почетокот им смета Луцијано дека демек се правел важен дека е познат (џанам трето накај четврто одделение се), а уствари он е денсер и тоа е тоа, не ми делува дека со нешто посебно се фали, ако добро разбрав брат му е светски првак во бокс или нешто. На Марко му е криво дека он изгледа не е познат, па затоа толку се контрираат. Жутиве искочија ептен неубаи луѓе. Ќе видиме како ќе се тркалаат работите, не знам кога ќе биде спојувањето на племињата, ама стварно изгледаше како да не сакаа жолтите да се борат пошто им беше побитно да испаднат Иван или Ида.
ХАХАХАХАХАХААХХА Не отворив синоќа Фемина, баш ќе ја пуштев да врти, онака да се испразни убаво од вчерашниот племенски И мене баш ми е жал Ида што испадна. Прекратко траеше борбата, минута не беше. Огромен притисок (особено кога знаеш дека меѓу тебе и уште една само ќе се гласа). Барем трет да имаше во гласовине... Баш нејзина борба ќе беше, си кажа она. Истото и јас го помислив пошо е вежбачица. Ко шо вика она на нејзин терен. А и Миланка коа се бореше во елиминациска, им дадоа тоа со кулите да редат, она со децата тоа го има праено. Шузнам.
Ја игледав денес епизодата. реално многу фејк натпреварувачи, све нив не им смета, све ова игра е, ќе пиеме кафе а ќе се заколат за 15 илјади евра ваму. Да не праиме муабет што ни пред камери не се искрени, не зборат за никакви тактики, туку само ѕмиздрат. Па и она плачење коа ќе испаднат го нема ни на Америчкион, каде играат за милион долари. Феј , фејк, фејк. За мене следна е Матеа, гадно се заеба шо гласаше за Марко, као демек сигурен бил, ахам да. Нит па сака со некој да се замери, за да има сигурни гласови за во племенскиот совет, али само поеќе ќе се заебе вака. И секако дека ќе ја гласа Ида, Лиз ја држат само оти им готви и оти не е конкуренција. На почетокот беше мама у тимот, али сметам дека многу не можат да ја сварат. Марко глумец, али лош за Златна Малина. Само некои патетики и Шекспировски драматургии. Ника, за разлика од него ем лупета глупости, ем и глупости кажуе. Ми се сере од таквите као неа, распрдени привелигирани средна класа лигуши шо серат за љубов, возвишеност и мир у светот, а се уствари најголеми булис и нарциси. Лучи као и увек ме насмеа, чоекот едноставно е таков, фламбојант и сака да е уцентар пажња, али не на сметка на другите, него со смеа и шала. Иван остана, супер. Горан ѕвер, едвај чекам да почне да игра преживеан. И тоа.
Колку само се чешаат, да не речам се драпаат (ете реков ај). Ама цело време. Сироти... Комарци врие у она грмушкине.
Зелените покрадени, барем нека им кажеа одма дека Милош чепнал, не да чекаа да се измачи чоекот и поен да земе па после да кажат.
Ги покрадоа дека чекаа да се измачи човекот и ваква победа да му земат од рака. Победата искрено им беше вредна, не заслужија ваков крај.
Малку премногу плачење за мој укус, нереално е ова. Разбирам гладни и тешко и све, ама сеа се такмичат кој поише ќе кука. За Милош дека пипна, океј, ама требаше одма да го сопрат, така ќе беше једино фер.
Се бореа до крај жолтите, една од игрите каде стварно покажаа дека можат иако изгубија.. Можеби малку злобно од моја страна, ама сакав да победат жолтите за да не ја гледам Ана како цмизри два саати.. Мислам жено сама си дошла тука, и си оставила три мали деца на маж ти, никој не те натера, не сфаќам зашто цмизри и глуми жртва, океј и недостасуваат децата, ама пак ќе кажам, по свој избор е таму.
Предобра ми беше вчерашната игра, дека имаше јаки борби со сами себе - да пуштам или не, прашање е сега Навивав за жолтите и за Горан, штета што не издржа :/
Се согласувам штом чепна и продукцијата виде требаше да ја прекинат а не да чекаат да заврши до крај.Нефер ептен.