Овие зелените покварени, сакаа бурек во замена да речат да за да жолтите ги добијат писмата, ама Марко ги пресече, рече нема никаква замена. Па дури и викаат после тоа а можевме пола бурек да им земеме, дебили, особено Ксенија и Срѓан.
Женско треба да. Ете Анастасја и Ана им биле на прво и второ место, Кача на трето. Ако ми испадне Анастасја не глеам веќе. Едит: Според најавава за утре ми личи ко зелени да изгубиле прв племенски…
Нема да ја гласаат Сандра , Сандра е во клапата на Миланка а Миланка има личен. Ќе гласаат некоја од другиот клан Анастасја, Ана или Кача.
Бев узбуџена и заборавив на тоа правило Пс. Ако Срѓан не успее да ја одбрани Ана, тогаш или неа или Катарина ќе ги гласаат. Инаку јас би ги гласала Нина, антипатикус тежок, Ксенија, која исто не ми се допаѓа како зборува за луѓето од племето како да е во трето оделение, баш некои безвезни коментари или Сандра, која од некоја причина има доста високо мислење за себе, а не е ништо посебно, така ко Нина, нит смрди нит мирише. Али Срѓан им е прецедник, он повеќе ја сака Ана од Катарина, која му рече дека меѓу него и Матија, би гласала за него, она е најзагрозена, освен ако Вуле не го искористи тајниот имунитет. Ппс. Мудроста на Миланка : Од сад играм сама, али имам вас. Оф бре.
И јас мислам така, фина е со сите, добро стои со сите, не влегува во конфликти. Ама ментално ич не е стабилна иако е доста силен играч. Којзнае што стварно ѝ се мота низ глава. Толку се навлеков што едвај чекам петок
Не ја можам Миљанкана стварно, значи само она се клешти, само она збори, само она има да каже, божеее се надевам дека е ова сценарио и испланирано, иначе не можам да верувам какви луѓе бирале, кој од кој. Сандра мртва ладна си ги мести цицките цело време и поим нема ни кои се ПРАВИЛАТА на играта која ја играше двапати, мислам дека не може да е ова стварно однесување, мора да е договор.
Хахахаха, ѕверка си Иначе да, значи заникаде се ако на крај не напраат една компилација само со нејзинине face expressions
Ана заслужено е номинирана, и мислам дека ова за неа ќе биде крај на играта бидејќи мислам дека нема да се бори за да остане.. Анастасија со ниту еден глас беше номинирана од страна на Миланка, мислам глупо е да одиш против вољата на племето, ако Сандра имаше после Ана највеќе гласови, логично е дека таа требаше да оди во дуел.. Башка што Анастасија ми е некако борец, многу е млада, и мислам дека стварно заслужува да остане..
Што бидна ова. Зашто Анастасја не гласаше за Сандра? Дали стварно Вукашин гласаше за Ана? Анастасја ѝ го спопика на Миланка кога ја прашаа дали е изненадена Време ѝ е на Ана да си оди, Анастасја реално мислам дека е подобра, покомплетен играч е. Ама мислам ќе се пренемага до последно.
Само да ви кажам дека гласот за Нина беше од Анастасја. Ја дадоа сцената во Survivor Plus. Кажа дека сакала да им ги измрси конците, да се чудат од кого е гласот. А ни на крај памет не им е дека е од Анастасја. Вукашин мисли дека е од Срѓан, додека пак Срѓан, Нина и остали мислат дека е од Вукашин. Иначе @Abel да, Вукашин за Ана гласал. И плус сам кажа на племенскиот, али тоа Срѓан го сфати како да лаже Вукашин пошо одма после Ана се истрча да каже. Нели Нина кажа дека мисли дека Ана гласала за неа, па Ана кажа дека гласала за Сандра, па овој кажа он за Ана. Каша попара се напраи, а тоа да ти била Анастасја. Еј видете му го ТикТок профилот на Вукашин. Има едно видео кај шо кажува како се делела храната кај зелените. И плус сам кажа дека никогаш не му давале да готви он. Според него најмалце добивал и не било иста количина поделена кај сите. Ако е така, стварно се гадови.
@DS10 сепак имаше право за Ана ја изгласаа номинираа. Спојлер дали ќе има дуел ќе видиме читав дека Ана се повредила во следната борба за имунитет Не догледав вчера до крај не го ни гледав гласањево. Зелениве се во" супер" односи и имаат "човечанство" у племето се дур не седнат на столчето за номинирање на племенски после се сосема друга приказна.