Зш мислиш Ивчо ќе го номинираат? Јас мислам како @нина122 , дека ќе ја гласаат Лиз, а Луци ќе ја номинира Ника. Леле за вечер ќе зеам пуканки од Синеплекс. Јас буквално некогаш купувам пуканки од кај нив и си гледам дома филм. Е толку им ги сакам.
Иначе не сте ич интересни кога пишувате однапред што ќе се дешава во епизодата.. Пример сакам да пишувам на темава, ама еве случајот со Анастасја, пиша некој ќе се повреди и јас потсвесно цела вечер тоа го чекав да се деси.. Затоа имате спојлер, глупо е да пишувате што ќе се дешава а епизодата не е емитувана..
Затоа што не мислам дека Матеја или Ника или па Марко е гласаат за Лиз плус Ноа некому ќе забрани да гласа. Тешко Лиз да излезе и покрај тоа што глумата дека било "фер" она да искочи и овојпат нешто друго ќе смислат како аргумент, а не полигоните. Ако е за полигони, Марко требаше да искочи ихахаа од кога. @нина122 Абе не е спојлер, го дадоа во претходната емисија во самата најава, значи се знаеше дека паднал и дека ја однеле со брза помош.
Леле МиЉанка не знае што е гласноговорник. Нека ќути поарно. Леле леле ама се закачија со жолтово племе, овие зелениве се ретарди тешки. Ника гласа за ИВА. Господибожи.
Фала курцу!! Пс. Нешто се случи Спојлер: Тешко нив Леле и Лара се испокршиии, абе што се случува со луѓево и со игри е
Спојлер: Да не ни се лути Нинче во спојлер ќе пишам Ќе да не е Лара, ми личеше ко Матеја да се повреди
Спојлер: НАЈЈАКИ СТЕ абе Лара е ја мислам Дечки мене Марко ми е многу убав. Не знам шо ми се деси. Не трепкам коа го даваат. Ај @Abel и @DS10 кладете се ве молам. * Баш би сакала да ве запознаам. И @нина122 и тебе исто сакам да те запознаам. Не мислете дека сум крипи плиссс.
Нема пари шо @DS10 може да ми ги плати Пс.Туку да се кладиме дека @нина122 сепаќ ќе чита спојлериве, џаба смо се мучили
Не гледав сношти, бев уморна и ми се спиеше, ама сега гледав инсерти на Јутјуб.. Ника заслужено испаднала, жал ми е за Анастасја само..
Сега ми е јасно зошто сте ја пишувале АнастаСЈА, ја отворив на инста и сама си има потенцирано, не знаев дечки мислев грешите. Иначееее, до мене ли е или многу беа фејк некои ликови што се утепаа од липање кога се појави со скршената нога и кажа дека ќе си оди ( читај Миљанка )
Тотално. Прво ја номинираше, па ја кењаше, па превртуваше очи, па си праќаше "погледи" со Нина, Ксенија и Сандра, за на крај да се убие од плачење. Reality check. Ама ај може кога ќе се гледаат ќе им падне, онака, незгодничко.
Еве едно јавно извинување до колешката @Abel, ја видов најавата за хрватската тв и вистина била Лара. Ко ја дадоа на нашава само од назад покажаа и ја си помислив Матеја е. Длабоко извинување од срце, од бубрег и од бел џигер магарешки, среќа што не сакаше да се кладиме, ќе изгубев.