Абе слушајте ме мене следен пат (иако сум најмлада ). Иначе, само мене ли ми падна малце глупо додека стоеше вчера Анастасја со штаките и никој не се понуди што е најблиску до неа да стане да се премести на друго место за она да седне? Ептен лошо изгледаше како стои меѓу нив.
Памтам и Јелена стоеше, и она сирота со штаки. Веројатно таква им е идејата, да стојат и свечено да држат говор не знам само зашти кога веќе се избањала и намирисала мораше да носи купачи гачи, можеше и нормално да се облече, ама добро, да не наоѓаме маани сега Битно штета што испадна и штета што се повреди толку многу.
Чекај зарем ако снимаат сам би се враќал, а другите? Да не идат нешто за подготовки за наредна година.
Може и заедно да одат, не знам, тој имаше објавено стори, може е и единствен покрај хрватскиот водител да смее да објави, натпреварувачиве не верувам да смеат.
Такој. Ќе го лупнам со бокс телевизоров ни крив ни должен, плаче рика цел месец за дома, петокот имаше шанса за дома, не ја искористи, епа е*и си мајката. Толку, сега нема право више да плаче.
Мене почна да ми се допаѓа тоа што Ана ги влече за нос, се виде дека жеништава беа ептен изнервирани што се вратила, МиЉанка и Нина особено. На крајот од денот, шо к*р ги занима она што одлучила, ако ја гласаат нек ја гласаат, па она си знае дал ќе се бори или не. Никому не се налути, со никого не се скара заради гласањето за неа, за разлика од оваа на М што ги отру сите што гласаа за неа и ги испрашуваше до дијареа. Опростите на пцовки. Пс. Боже ама се стрмоглави Лара, леле. Којзнае што ќе биде.
Јас не успеав да сфатам што се деси, се сопна сама ако добро приметив, е сега се удри ли, се превитка ли, мислам дека Марко немаше никаква врска со неа, освен ако не ја завлекол што знам, лошо во секој случај. Секоја чест за Ива значиииии каква ѕверкица е Горан исончан
Жолтиве саботирани вечерва, ги клаваат да гаѓаат ваму поблиску до камерата а тука цел Атлантски, десно кај зеленине ништо нема.
Не сфатив ни јас. Рече не знае што ја боли, како падна, како се слизна, како да нагази на тоа трупецот што се љуља и се удри од другиот трупец, или од истиот. Се надевам дека не е посериозно нешто.
Многу глупа епизода, кај жолтите Луцијано и Матеа не трчаа, Лара се повреди, а они се 9, технички со 6 играчи беа само.. А зелените со 11, душата им искочи на жолтите цело време истите трчаа, Луцијано ептен гадинка испадна што не трчаше..
Се надевам Лара е добро не е со сериозна повреда или повреди ама годинава многу незгоди за жал. Ана ги мотка сите со приказна за децата а и стане густо" ама знаеш не сакам да се откажам поради нив да им сакам да им бидам добар пример".Добро манипулира со сите ама па и почна да им оди на нерви на сите таму а богами и нас ваму .