@DS10 Си легнав одма штом заврши, секако не го гледав вториот дел од Плус, ми се спиеше. Ама нормално читам спојлери и сега уште повеќе сакам да дојде вечер штом ќе има Спојлер: Спојлер Окршај меѓу моите "две омилени" Некако меѓу себе ако може да се изгласаат и двете да си отидат, најубаво би било, погледливо би ми било За Вукшин ми е мило, ми делува на добрица, не како Срки, само се продерава. За Лиз, не знам, не верувам дека ќе ја гласаат ако биде ред на жолтите. Пс. Мислам имаше Вуле имунитет освоено.
Да да знам. Он ме прашуваше за кога држеа со една рака, ми кажуваше како можеле боље да држат. Иначе да @DS10 ова за спојлерите муабетот
Ептен е лисица, и Марко го спомнува за испаѓање, абе сите освен она. Се надевам овие "наранџастиве" убаво ќе размислат и ќе продолжат да си гласаат за неа (и за Марко).
Многу ме нерв. Лиз не може да ја гласаат по секако сеа, ако мислеше на сеа. Ќе пукне тиквата. Ептен ми е жал за Гокси. @dejanadejana777 смири го таму.
Леле Гораннннн шо стори Претера мислам дека, ко за милион долари да беше борбата. Нина мислам дека малку го изврте муабетот на Вукашин, плус он сака малце да буцка, човекот објасни дека очигледно некои луѓе се џапаат за храна повеќе од другите, Нина си ја има мувата на капата, Срки врло дипломатски. Нина и Сандра дефинитивно РАУС!!
Па нормално дека ќе се понаша онака, Лиз има имунитет, прпа му е. Лиз цело време саботираше за да изгубат и да може да си ја искористи огрлицата. Миланка и Нина си испеаа "мир мир печен компир, пак ќе се скараме, пак ќе се смириме, ава ава ава, никој не е крава" у сега пак си се френдици.
Лиз очајно лаже, ептен е проѕирна. И кога не мислеа порано да ја избацат, сега она ќе си се влече од соединувањето. Горан мислам не е загрозен, повеќе е загрозен Иван според мене. Не знам зашто имаат потреба одеднаш да глумат дека е све супер, супер се зближиле, леле ти си супер, вау и ти си супер. Лиз ќе гласа за Марко или за Иван, сигурна сум. А зашто Горан сака Лиз него да му го даде гласот, не знам, дал до толку го изнервираа.
AaaaAaaAAaaAAAaaAAAAaAaaAa Фризурката на Миљанкааааааа Е крај. Овој па Бојан-ов им вика цело време још једном Добро вече и добро дошли на племенски савет. А мислам дека прво не им ни кажа за да биде још једном... Иначе колку и да го изнервирале Гокси, мислам дека не е паметно да се фрла сам во оган со тоа што си кажа дека сака Лиз да го номинира.
Вика, одма ко ќе седнат им вика племиња добредојдовте на племенски совет, после дава вовед некоја минута и после пак. Да бев рејн жими све ќе те банирав за БОКИхулење.
Хахахах, шала на страна, ама многу се смеев значи, полуде ама во право беше дечки мора да се согласите. И ај нека прекине овој Ноа да збори ако може. Ајт таму
Шубавка и е косава на Матеа. Прекјут. Иначе имате ли приметено дека имево на Лара ептен и одговара? Ја коа ќе ја видам прв пат и да не знам дека се вика Лара ќе кажам оваа гарант се вика Лара. Нема утка. Сите 3 Лари што ги познавам во животов си личат една со друга. Дефинитивно.
Се надевам Ноа ќе го изгласаат. Редакт: Тоо, единствено за Горан се разочарав, ама потегот на Лиз е сосема океј, зошто би го казнила Марко кој има желба да остане кога може да го стори тоа со човек кој не сака веќе да биде тука.