1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Survivor Србија/Хрватска 2025

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од DS10, 17 февруари 2025.

1. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.583
    Допаѓања:
    8.988
    И сеа? Лиз многу фина, на сите желбите им ги исполнува. Горан и Ноа, ќе видиме кој ќе има повеќе среќа, со оглед на тоа што елиминацијата е претежно со баланс.
    Пс. Абе Марко може сака да иде у финале, ама треба некој квлитет да покаже. Плус, и Матеа сака да оди во финале, ама пак за неа гласаа минатиот пат, што се Матеа и Марко различни.

Леле Иван што направиииии??

2. dejanadejana777

dejanadejana777 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    424
    Абе ајде... Си пукаат у колено најсериозно. Ама добро може и тоа е тактика и сигурнооооо им одговара на поединци, да си одат појаките од племето така еден по еден, па на крај да се чудиме зошто се Лиз и Матеа у финале.

На $ophia му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.583
    Допаѓања:
    8.988
    Али би било интересно да се види како нема да победат ниту една борба после тоа и све ќе се сведе на Луци и Ива, а и они се веќе бајаги уморни. Битно Лиз ќе дипли ќебиња у камп. Оф леле каква жентурача оставија во игра.

4. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    32.860
    Секоја година фаворити ми беа сините, сега жолти, ама овие се благо речено катастрофа. Никаква сплотеност, карактерно бледи, без никаква волја за победа и стварно немам желба да ги гледам. Многу лош избор на кандидати од страна на продукцијата, почетокот им беше одличен, кај се изгубија не знам, жално е да ги гледа човек - ко што кажа и Нина.

Инаку мислам дека нема да испадне никој од жолтите, ќе вмеша прсти продукцијата за да нема толкава несразмерност во бројот на членови на тимовите.

5. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    597
    Допаѓања:
    1.712
    Како лани Матеа од плавите што истера до таму кај што истера... На ништо не личеше тоа.

6. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.143
    Допаѓања:
    4.963
    Лиз освои два поени:o

На Abel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Fillia

Fillia Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.728
    Урочена е :rofl::rofl:

На Abel и DS10 им се допаѓа ова.
  8. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.143
    Допаѓања:
    4.963
    Срѓан, Нина и Сандра биле на тапета вика Вукашин, Срѓан пак вика дека најдобро би било да се гласа за Катерина или Милош. Абе каша попара. Најверојатно Милош ќе лета, а жал ми е, голем тактичар и прав сурвајвор играч е.

9. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.583
    Допаѓања:
    8.988
    Јас ништо не разбрав. Или не знаат што зборат или лошо монтираат. Срѓан станува токсичен, ако Вукашин гласал за него, ќе го дискредитира пред племето, а како освен да смислува прикаски, ко што праи со сите? Затоа и Нина толку го хејта Вуле, дека овој не го сака Срѓан. Драго ми е што Матија не му поверува на Срки кој веќе логично е дека ги мафтосува сите. И не знам што сакаа од Ана, играта само што заврши, и се сипаа жениве со муабети да се решела дали сака да си оди, аман, гласајте ја и готово. Почнав да ја поддржувам Ана колку повеќе ја напаѓаат. Муабетите за прдењето, мислам не знам, ваљда Свети Срки не прди, тоа само ние смртниците. Лиз нема веќе потреба да се коментира, ама ќе дојде и нејзиниот крај.

10. dejanadejana777

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    424
    Значи го барам Горан на инстаграм, не успевам, па го гуглам... Луѓееее, појела ме туџа срамота :D
    Шта је бре ово хахахаха, ми излегуваат слики од Фарма, па од Парови ако не се лажам исто, мислам знам дека некој спомна дека бил во Фарма, ама не размислував подетално ништо... легнат у кревет со некоја таму.. абе оди ајде :D

11. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.583
    Допаѓања:
    8.988
    Да да, кажаа дека е "ријалити" човек :D Може му се ријалити шоуа хоби, исто како на некои што им се квизови. Којзнае дали им даваат дневници или нешто слично, не верувам дека некој седи таму беспари.

12. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    597
    Допаѓања:
    1.712
    Сум ви го нашла Гокси на Инста. @dejanadejana777 Да ме частите пијачка, плус петок е. :hai: :d: :makeup:

upload_2025-4-11_11-21-30.jpeg

13. dejanadejana777

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    424
    Ај лелеееееее :hug::hug::hug::hug: И ручече те частам за ова :D

Цццц, абееее кој што сака нека каже, право маченце е значи :inlove:
    Дури и коса не му фали, скроз е автентичен:devil:

Вие што мислите? Забегана сум малце? :D

На $ophia и Abel им се допаѓа ова.
  14. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.728
    Допаѓања:
    13.502
    Многу веројатно дека вечер ќе ја изгласаат Ана пак, а тој Вукашин или како и да беше, ќе го номинира Срѓан, или обратно, Срѓан ќе го изгласаат, Ана ќе ја номинира Вукашин..
    Мислам дека ќе си оди Ноа, Горан, Срѓан, Ана, сите се добри играчи, Ноа во овој дуел би бил најслаб.

На dejanadejana777 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. dejanadejana777

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    424
    Најдобар исход би бил тој секако, Ноа или Ана ако биде изгласана. Ама сепак не мора да значи по автоматизам дека од оваа екипа би испаднал најслабиот, ќе видиме, зависи од играта.
    Едно што знам само е дека ако испадне Горан стварно ќе се напнам, а и лошо им се пишува отпосле на жолтиве.

16. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.583
    Допаѓања:
    8.988
    Абе како најдобар исход, јас не сакам Ана да си оди, прво појака е во игрите од Нина и Сандра, второ не сакам ич ич кланчево на Срки да станува појако, затоа што ќе почнат да ги гласаат членовите кои заслужуваат да стигнат подалеку, како Матија и Вукашин, па Катарина и Милош не е лош, иако Србиве ептен го хејтаат не знам зошто. Нина и Сандра освен што го нејќат Вукашин, ништо друго аир од нив. Идеално би било Срки и Нина да се најдат во елиминациска борба, и така да заврши нивната голема љубов.

17. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.583
    Допаѓања:
    8.988
    Леле мааажжжж во бермуди хххахахаха ич нејќам :D:D:D:D

18. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    597
    Допаѓања:
    1.712
    Значи сестро, или ти малце забегана или ја ќора - нема што да е друго.

:talk: :drunk: :headbang: :mm:

( ја ќора пошо не гледам лепота у Горан) . :shake:

Ама се држиме ајде. Уште се во игра нашите. Вечер ќе биде :music:

РЕДАКТ: мене би ми било страв да сум на само со лик како Горан. Не знам зашто. Така осеќам.
    И тоа преку телевизор. Не знам шо ми е.

РЕДАКТ 2: @Abel жено, кај го виде Горан по бермуди? Цело време е со тоа гаќата. Мене па тоа ми е трн-офф.

19. $ophia

$ophia Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    597
    Допаѓања:
    1.712
    Ова мислев на твојот Гокс па на Марче мојот. :angel:

20. dejanadejana777

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    424
    хахахаха, па чаоооо, умрев со вас две :rofl:

Абе нема шанси, многу ми е фенси лик, плус има очиии и трепки за медаља :inlove: ај добро не е нешто фит мускули чуда амааа не ни мора да биде :D

Марко пример да еве, лично момче, се топ, ама па мене не ме привлекуваат ич такви мажи, шминкерчиња:rofl:

На $ophia и Abel им се допаѓа ова.