Па на скриншотон погоре, на сликите. Јас сум жена во години, и мажи со таков стил, високи бели чарапи и кратки бели бермуди не ме свиѓаат, поарен е само по гаќи
Најубо за мене би било Ана да си спакуват куферите и да си заминат дома кај децата, више ко плачит секој втор ден па ој си, шо чекаш. Или па ако ти се седи седи ама не пак да рикаш ко магарица.
Јас би сакала Миланка да си оди. Многу ми е напорна. Ма да и Ана више фи отупе. Уствари од зеленш отидов во жути пошто многу се прават тактики кај зелените и досадни се
Па тактиката и треба да е голем дел од сурвајвор, во поранешните сезони 2010 тука се ставаше акцент, игрите беа само еден дел, така уште е во америчките, австралиските, јужноамериканските и другите сурвајвори. Полигоните се во акцент само во верзиите според турската продукција, значи српскохрватскиот, чехословачкиот, грчкиот, турскиот, романскиот и другите.
Спојлер: Кој четворица одат во елиминациска Ми личи како првата да е или Ана или Нина а третиот можеби Срѓан
Ставај спојлери, се лути нинче Спојлер Па и ја сега гледам Урош носи бела маица на прерамки, најверојатно тој ќе да е. Ако е тој, стварно не знам од каде баш тој, изгледа рандом гласаат. А вечерва толку луѓе се испокараа меѓисебно и туе пак гласааат колку да не остават празно
Почелоооо јееее. Не знам зашто Матија не спомна дека Срки му пријде него, и на Анастасија и практично на сите, како искочи во овој муабет Вуле бед гај? Грозен грозен човечуљак, со Нина одма можат да склопат брак, а Лиз мајка да им биде.
Нина рече дека они (она и Срки) ѝ рекле на Сандра така на Вукашин да му каже, дека не ги гледа нив во финале. Па затоа Вукашин ѝ рекол на Сандра ај ти гласај за Срки, демек прејди кај нас. И се понашаат ко Америка да ја откриле, ко да разоткриле којзнае какви муабети. Дали некој од неговиот клан уопште знае што све Срки мрси? Даааалееку побетер од Срки, плус има таен имунитет. Пс. Сандра супер игра само кога игра за СЕБЕ, друго не ја занима многу, така да очекувам занимљив расплет.
Добра поента, баш ми е мило што Вукашин и го спопика на Сандра, сама уствари си пукаше у колено. Инаку и јас во секој момент чекав Матија да се јави да каже збор два за моментот Срѓан кога пробуваше да го упеца, ама не знам зашо си ќутеше.
Ај што ќутеше, туку што членовите во племето на Срки сметаат дека што он иде наоколу и нуди дилови е во ред, а тоа што Вукашин го прави истото е безобразно. Стварно се нема коментар на таква глупост.
Ау Горан живците го фатија, ама среќа се врати. На Ноа среќен пат, едвај го чекав овај момент уште од ко дојде.
Ако верувате не дишев значи Арно не ги зарога со нога на крај да ти е*** коцкитеееееееее!!!! Се молев да им паѓаат на другиве хахаахах
Не разбирам зашто Горан сакаше да си оди, а се бореше да остане. Луѓево имаат ли интегритет? И после Ана била ваква таква, а Горан малтене исто направи сега. Вуле би сакала да освои пак имунитет, ептен ми е добрица, Срѓан полека станува антипатичен за двете племиња, а и за читава Доминикана