Ако имаш на телефон wireless display, можеш да го поврзеш телефонот со телевизорот, на телевизорот уклучуваш tv cast, и така ги спојуваш телефонот со тевето.
Мака ми е ама ајде редно беше, 3 победи по ред имаа само неделава. Милан ме зачуде на почеток, на Катарина и викаше дека сакал да ја изгубат играва, ама па ко излезе на полигон победи. Чудна работа.
Не, утре е советот и дуелот. Едит: Жолтиве се стварно премалку, колку што се темно зелените, речиси толку се сите жолти заедно. Победата на жолтите денес не мора да значи многу, во дуел пак може жолт да замине па да бидат 4 разлика.
Ми личи ко режирано. Ем сумњаат дека Вукашин има таен, ем ќе го гласаат и ќе ризикуваат да испадне нивен некој. Хммм. Иначе забавно ќе биде ако го изгласаат и овој го извади тајниот
Леле… се истрипав дека е петок бе дечки ауууу, кој ќе чека сега до утре, ептен ми е интересна епизодава, едвај чекам да гледам драми
Очекувана ми е разврскава, и ова со Вукашин све ми се чини исценирано, мислам се гледа дека не е таков тип да коментира на тој начин, ама ваљда тоа е сценариото. Со тоа што навистина е ризично бидејќи шансите двајцата зелени да се вратат во племе постојат, и тоа воопшто не се мали, така да утре здравје ќе биде врло интересантно фала за линкот @DS10, Нова малку да се уозбили. Се надевам дека сепак жолтите ќе останат на број, особено што мислам дека Лиз е таа што апсолутно не заслужува да оди понатаму, Матеа и Марко (иако ме нервира ко што вика Иван што е недоречен и те успива со филозофиранции) би сакала да добијат уште еднаш. Ќе бидам злочеста, ама идеално сценарио би било да испадне Срки, малку да се дише и да не мора секој ден да се слушаат неговите иследнички муабети, а и Нина малце да одмори.
Милан МИЛОШ !!! Матија е преубав. у ЦГ коа идевме на одмор коа бев тинејџ фатив од таму еден Матија. Беше тоа љубов летна и 10 дневна. Ја имав Нова С денес, ја на Телекабел сум. Да не било нешо до Телеком, пошо ја имав.
Веројатно е до Телеком, да не се практично монопол, ќе имаа тројца клиенти, бруки невидени се. Пс. И уште нема, проверив пред работа ц ц ц
Читав во групата на фејсбук многу македонци се жалеа дека нема нова и некој имаше пишано дека го ресетирал ресиверот и дошло. Пробав сабајле, џабе, уште нема.
Ај ќе пробам кога ќе дојдам дома баш да рестартирам, мада ми е чудно како само еден канал да нема, а да е до ресиверот.
Џабе е го терав маж ми ама џабе пак нема не е до тоа убаво си пишува во известувањето ќе си почекаме да го средат.
Спојлер: Да не ни се лути Нинче:D Читам вечерва Срѓан ќе го изгласале и ќе испаднел во дуел. Се надевам не е точно
Глас и од мене, мада не мислам дека е тоа реално сценарио. Иако кога ќе размислам, елминациската борба има прецизност, смиреност, не само мускули, во тие борби Сандра подобро се покажа, а и Матеа. Сите имаат еднакви шанси во елминациски според мене, освен Горан