КАТАРИНААА КРАЉИЦААА го попари овој со големото его, леле се виде колку го боцнаааааа мајко мила, да си пишам пак дека од овакво треба да се бегаааааа, учете жени учете, глејте шеснаес пара очи отварајте Пс. @The Unicorn да за жал, сериозен е, не си игра, он е стварно ваков.
Брееееј како почна да ја вреѓа еј, не да го боцна, го распара буквално Ау колку ќе ми биде мерак да испадне не знаетеее Овие па претераа со рекламиве, на најинтересното ме сецнаа
Матеа испадна, искрено уште кога видов дека зелените го изгласаа Милош, и го номинираа Срѓан знаев дека во оваа екипа Матеа нема никаква шанса.. Катерина тактички го номинираше Срѓан, за да не испадне пак нивен, иначе Матеа ќе имаше шанси само ако Катерина ја номинираше Сандра.. Не дека ми е мн жал за Матеа, немав никакво мислење за неа, ни позитивно, ни негативно.. Битно Марко не ми испадна, срце мое..
Жолтиве ќе доживеат обединување? Ги преполовија. Срки се штрекна не очекуваше дека ќе биде номиниран од страна на Катерина па се изнатреска глупости. Жал ми е за Матеа искрено се држеше добро но момент на невнимание си го направи своето.
Така кажи бе Нинче!!! Не сум сама да го симпатишем. Ќе го делиме Марче ја и ти. Deal ? Глупо е шо останаа толку малце... Ја не знам Срѓаништево до кај ќе тера. @DS10 џабе ми даде надеж дека може ќе се отарасиме од него.
Извини Туку синоќа не искоментирав, племенскиот беше пекол, а реално Срѓан ме изнервира што фати да и се понаша ко татко ма Мила ка па тој ќе одлучува со кого ќе збори и ќе се дружи Миланка. Не уживај брату, не си и татко. За Матеа ми е жал искрено, не беше (голема) сплеткароша и како карактер генерално ми се свиѓаше. Кај зелениве повеќе ги сакам темнозелените иако Нина не можам многу да ја поднесам и Срѓан вчера многу што ме изнервира, а светлозелените не можам да ги смислам само поради Вукашин и Ана, Матија, Катарина и Милош воопшто не ми сметаат, па и нив ги сакам како карактери ама поради овие двајца не ги можам ко внатрешен сојуз.
Дечко ми вчера отворил да ја чита темава и вика чекај да видам што има на Кајгана што коментираат за Survivor на Фемина само некој напалени жените ставаат коментари, вика еве некоја пишала срце мое Марко боже боже, и после вика аа па ти си пишала ова.. Спојлер Бидете културни ве молам
Понашајте се бе женски, да не и прајте проблем на Нинче, видете ја како сум културен, освен на почетокот за Анастасја, друго за никоја немам речено и покрај што се тука Катарина, Матеа и Лара.
Леле Вукашин вчера, најјак. Мене па многу ми праи мерак таа негова несериозност на племенскиве. Другиве сериозни сериозни, мислиш прашање на живот или смрт... Баш убаво ги ш**чи Вуле. И не знам тебе @DS10 како ти се подраги темнозелените. Па тоа Ксенија, па тоа Срѓан... Отров. Пиши си бе и ти симпатиите, може и другиве мужи ќе ги заразиме со ср***во. А и дека Вучко има таен имунитет, абе ептен ми е мерак на душичкава. Милош и Марко битно се вратија, па сеа шо ќе биде, ќе биде.