Абе како не, па не гледаме ради едукативната содржина, туку ради мозок на пасење, трач и мачиња. На кој не му се свиѓа може да гледа Утисак недеље
Се сложувам, ко јас да сум пишувала Ксенија еден карактер што го покажа, девојката има хистерични напади кога ќе изгуби, тие нервни сломови не се нормални, а не се ни спортски, и три пати се насмеа све вкупно во месец ипол, а другите биле негативни. Точно кажа Вуле за тетките, и кога трепкаше, се виде дека беше баш шала и дека беше намерно, на Сандра не ѝ прија удварањето на Вуле (кога било тоа не знам) дека била зафатена, а на Срки бакнежите и прегратките со нозе свиткани околу него ѝ пријаат, ама ај молимтисе жено не се преправај, се снима. Смешно беше и кога кажа дека Сандра го разбудила со кафе и слатко од КОКОС Ама Сандра толку е мотка у дупе што не знае ни шала да прифати. И во право е Матија, светлите се дружат и уз пат се договараат, а темнозелениве цело време само за гласање зборат, само тоа е тема, не знам на кој основ се зближиле кога целиот муабет се сведува на тоа каков бог е Срки, колку е јак у полигони, колку ги "храни" Миланка и колку е цмиздрава Ана и колку Нина му е до смрт захвална на Богот за сувиот дуксер. Значи они се споиле зашто другите им се поантипатични од луѓето во својот "сојуз", отприлика така, избор на помалото зло.
Ете ги набројав топ 3, Катарина, Матеа, Лара (Лара не толку). Сега Матеа си замина за жал и уште Катаринчето ми остана така ко 10/10.
Сега то размислувам, нели на крајот во полуфинале треба да останат 4, ако од жолтиве сега испаднат уште тројца, по обединувањето игрите за племенски ќе се бескорисни, зелените ќе мораат да исфрлаат дур не останат четворица.
Не го чачкај Вуле, а и таен има, не може тоа да биде Од кога Срки го фали Милош, ја нешто сум пропуштила?? Пс. Ете ја Нина што немаше никад да гласа за Срки, се откри дека е уствари она најопасна играчица.
Може нема да го искористи кај знаеш? Ау ова жива глупост, сета среќа и памет на зелените со сите победи за племенски имунитет и во дуели пропадна во вода, сега само за награди ќе играле, зелените директно оделе не племенски.
Епа не може со помалку од 7 члена да се иде во обединување, јеби га, еве Лиз успеа, и сега Марко е на ред душата да му ја грицка.
Епа затоа е глупо што се две држави па мора до таа фаза да дојдат одредени луѓе, еве 7, да беше една држава критериумот ќе си беше исполнет, пример 14, па тебе не те засега дали од едното племе ќе бидете 10 од другото 4.
И мене исто но реално мораа да направат нешто инаку жолтиве со четири члена ќе влегоа . Да беше откако ќе се обиденеја секој за себе да се бори ко што беше пред 10тина години ќе беше поинаку сега тоа е што е ќе издржиме до обедувањето после пак борба и се надевам ќе биде интересно. Лиз се спаси сеа Срѓан да видиме дали ќе се спаси мада јак играч е за во елиминационите игри ама ќе видиме. Ќе се спопукаат сега зелениве.
Чекајте, и во обединувањето ќе имаат елиминациски борби, по колку, по двајца, по четворица? Жениве убаво си се отцепија од Срки, сега очекувам да гласаат за Вукашин или за Милош, ако им се приклучат Ана и Катарина, Матија е безбеден, и така. Ако има елиминациски борби и ако не е договорено со продукција, би требало да биде забавно.