Мене Вукашин ми е катастрофа карактер, а и Срѓан почна да ме нервира со законите и правилата ко да и е татко на Миланка ебаго, ама ете Нина и Сандра му се сскаат ако не си го смени понашањето да го изгласаат. А тоа што рече Нина сабајлетп после племенскиот е во право, вистина од страна личи ко Нина, Сандра и Ксенија да немаат памет, да не знаат да размислуваат и ко Срѓан да ги контролира, ама тука Срѓан не е ни 1% крив, нашол овци па ќе стрижи и ќе си осигурува лесен пат најмалку до обединување па и до финале, за тоа си се криви тие 3 кои не си поставиле авторитет и став.
Вукашин не е ништо подобар од Срѓан по кого со камења фрлате и плукате. Селективно гледате на работите, ваму боли, ваму не, како тој вицот со жената што се фали од зетот дека дома чистел, готвел, ја шетал жена му, абе ко принцеза живеела ќерка и, за после се жали од сната дека го терала син је да чисти, готви и да ја шета секаде како слуга да и бил.
Хахаххаха Боки: " Не морате сами себе да аплаудирате, довољно је ја и Владо да вам аплаудирамо". Каква петарда @DS10 Вукашин ги "подјебава" жените, самиот кажа на камера која му е поентата и тоа беше тогаш за тоа гласање, инаку како ги споредуваш Срки и Вуле, Срки на сите им попува и им наредува, Вукашин освен што ги с'скаше "тетките" за да гласаат за него (што беше договор), се нема испонашано и нека никого увредено. Плус дајте да олабавиме со тоа дека Срки е најдобар на полигони, кога не е така, изедначен е со Вуле или се многу блиску, плус Вукашин синнамајкаубав последно време сѐ почесто игра два пати во дуелите, и тоа ваљда се брои. Убаво му рече Нина на Срки вчера да не се прави многу корисен во кампот, пола ден е во вода за да донесе едно рипче и после ќе ѝ збори на Катарина не знаела шерпи да мие, боже ме саклони Пс. Срки мисли дека жените се глупи, ама ја мислам дека сега ќе му го дотераат паметот, особено Нина, до вчера немаше да гласа за него, сега си го заборави "принципот" и "верноста до смрт". Спојлер: Спојлер прочитав дека Ана, Сандра и Срки нема да одат во обединување Ппс. Ај сега иди разбери како Сандра е најлоша на полигони, а најдобра во борби за личен и во елиминациските борби. Мислам, не е случајно.
Вукашин има и таен (што може да се искористи најкасно до обединување) и личен. Интересно ќе биде ако тајниот го подари на некој што знае дека би бил загрозен , зашто за него се сомневаа дека има ама нема како да знаат на кој би го дал. Ќе биде забавно. За Сандра ич не ми е мило што зема. Од кај тоа дека Сандра не оди во обединување? Па и честиташе Боки.
Не знам дал ќе биде можно тоа, пошто ќе имаат два племенски, така да постојат шанси и на двата да биде загрозен и да си ги чува двата за себе. Така нешто разбрав, Боки ѝ кажа на Сандра дека треба да одлучи кога ќе го искористи личниот.
Со гости сум денес колега. Ја се извињавам. Се надевам утре ќе ја гледам репризата, ако не ми искочи пак нешто. Шо бидна ?
Ќе си ги избркаш гостите, се знае кога се иде на гости, сабота и недела ко ќе нема сурвајвор. Во глобала ништо интересно не се деси, тапа полигон, жутите победија 6:4, ама цело време беше напнато де едните де другите победуваа, сега почна племенскиот.
Леле абе како не го сакате Вуле, па колку е паметен, разговетен, морам да му ја најдам теретанта кога ќе идма у Белград. Пс. Срки е во право, испадна дека не се договориле и дека стварно МиЉанка е тастер, а глуми врло и с к р е н а. Малку ми е криво што ќе го насамарат, затоа што Нина и Сандра треба да испаднат, со една голема НУЛА заслужија да бидат во обединување. Ппс. Зашто не гласаа за Нина светлозелениве, шо кур се договараа бре? Вукашин тајниот на кого ќе го даде, кога нема да им треба? Ништо не разбирам.
Самата Катарина рече дека не и е проблем да ја стави на ливчето Ана која толку пати се премисли, вика демек не заслужува да остане за разлика од мене која гризам од прв ден, а и во право е. А и јас се изненадив ко кажа Боки дека и другите два се за неа, значи 8:3. За Милош ми е мака, од светло зелените него и Катарина најмноги си ги сакам. Ако испадне мака ќе ми биде. А Вуле не го искористи тајниот имунитет тактички, утре ќе му го даде на тој што темно зелениве ќе го гласаат, така што тој со 5 гласа (светло зелените што го гласале) ќе биде номиниран и после Вуле пак ќе си номинира темно зелен и ќе имаме целосно темен дуел. Ама така пак ништо не постигнал, после спојувањето ќе бидат во сооднос 5:4. Да не бришам па да пишувам одново, долу ќе напишам, ФАЛА БОГУ ШТО СИ ЗАМИНА АНА АМАН! Мило ми е за Мил(ан)ош
Ана сама си пуцаше во нога, ама пак да прашам Нина и Сандра што бараат во обединување, Катарина за тоа изгледа не размислувала. Се знаеше дека Ана ќе го пушти Милош, ама ако не паднеше договор, таа сепак имаше најголеми шанси да се врати. Ајде да видиме дали за утре ќе има некоја "прелетачина".
Глупо е што ако во петок Милош го номинираат, и отиде во елиминациска заедно со Срѓан, он денес не можеше Ана да ја победи, Ана да сакаше, ќе останеше, со Срѓан нема да има никакви шанси, му се тресеа рацете од старт, генерално со скоро никого нема никакви шанси, мн е слаб во индивидуални игри.