Оваа Сандра ќе освои некој к*р за племето или само за себе кога се бори? Ужас кој оди во обединување, жени со две леви раце и нозе. И уште ќе го гласаат Срки. Значи ако жените го гласаат Срки, Катарина ќе им каже на своите, тогаш Вуле за Нина да гласа.
Би сакал што побрзо да гледам дуел за исфрлање Срки - Вуле, ако не се деси тоа, се надевам на финале Срки - Вуле.
Па ова што го даваат во четврток е истата епизода утре што ја даваат, само ја делат на два, фактички нив истата вечер им иде племенскиот, нас како утре ни иде.
Јас тоа си помислив, Срки за да се спаси мора да прејде на другата страна, ама Катарина и Матија тешко ќе го прифатат тоа. И Катарина си има така еговце големко, така да како јача карика и опасна згодница, нема да дозволи такви глупости. Пс. Иронична сум, секако нејзе ѝ одговара да испадне Срки, ама можеше да преболи тоа што ѝ се пуштал, мислам не е крај на светот, човекот си ја пробал среќата
Епа што ќе даваат сега освен јадењето? Прво е племенскиот, па на крај видео пораките? Нема ваљда сега да заврши.
Не се интересни денес ич. Значи чекаааааав пола саат реклами за да дадат уште 3 минутки Стандард на интересното ме сецнуваат
Денес полигонот ми беше интересен, мислам јас генерално ги сакам овие игри што се на базен, ама денес ми беше некако посебно интересен.. Ксенија некако почна да ми иде на нерви и не ми е јасно зашто никогаш до сега никој не ја гласаше, не е баш дека е цвеќе за мирисање, уште кога се натрти со газот за да го измие ѓезвето во море..
Да и речеме на реин ама дека двајца победници тешко ќе биде за анкета. Ај @RainBow ако има идеа, слободно.
Воопшто не го следам ова. Можете да напишете кој треба да стои во анкетата и кога е воопшто финалето?
Да, може така, чим се спојат двете племиња, може. Или па отпосле? Не ми текнува како беше сега, обединување па после пак ќе има елиминации како сега што се или? Колкумина од племе се финалисти? Непосредно пред финалето може анкета да видиме како ќе бидеме поделени