Ко ќе се спојат иако се обединети пак се борат зелени против жолти дур не останат по 4 во двете племиња. После тоа почнува индивидуалната фаза, секој со секого од своето племе се бори за полуфинале, во полуфинале остануваат тројца, тој што ќе победи директно е финалист, а другите двајца одат на племенски каде поротата гласа кој од нив двајца да оди финале.
Леле рекламиве аман. Едвај чекам да видам тајниот на кој ќе го даде Вуле. Чудно ми се понашаат жениве од темно зелениве
Да бе, изгледа пред распаѓање се темниве, секој го криви другиот за состојбата во кланот. Срѓан вика Миланка ги издала, жениве викаат Срѓан ги издал. Најголем плот твист во историјата не само на српскиот туку и воопшто светскиот сурвајвор, би бил ако Срѓан и Вукашин навистина цело време правеле сојузи и тактики тајно
ЈАОООООООО Оде Срки у дуел… едит : Шо кажа Срки , Вуле се надевам ќе испочитуваш договор !?! ‘ what? едит : каков и да е , Срѓан заслужува обединување дефинитивно.
Луѓе абе кажаа жените дека ќе гласаат за Срки. Нина покажа дека менува принципи секоја недела по еден. Искочија многу погани жеништава на чело со МиЉанка и Катарина, јас гласам за Срки да победи. По зборувањето на жените во зеленото племе, они се сите до една најјака карика, не знам само зашто продукцијата не ни го покажува тоа, I wonder why. Ќе биде многу неправедно Нина да продолжи да игра. Кога веќе неправедно останува Сандра, Нина мора да си оди. Со среча на Срки
Појака епизода не сум гледала дефинитивно, преинтересно ми беше, Вукашин ептен мајчин, кај му текна Се виде сега како стојат работите, Урош што гласаше за Милош е единствен што е ‘чист’. Вукашин намерно гласаше за Катарина и сам си кажа, малку да ги збуни Али сега за да биде поинтересно, сакам Срѓан дс им напраи малце на жениве прррццц И нас не ни се наоѓа крајот хаахха
Ако нешто знам сега, на сите ќе им биде многу полесно кога го нема малтене најјакиот играч можеби. Али во секој случај многу јака лекција.
sega miljanka ke gi bode site zeni eden po eden mazite da gi izglasat.. girls support girls ps. ne mozam da ja gledam