Не бее, гледам Сурвајвор Плус, гостин е. Скоцкан, измиен, намирисан, убав избор бои Пс. Морам да искоментирам. Лара жено. Што ѝ значеше фустанот што го носеше, дали до толку не се самокритични, разбираат ли дека постои граница?
Горан шо згоден дотеран а и Луцијано богами. Не можев вчера да гледам божем денес реприза ќе гледав ама на работа па не можев да догледам кој е втор дуалист од зелените?
Владо искоментира нешто во типот "од вселената се гледаат само две работи, кинескиот ѕид и луциановото сако"
И вчера на играта ко шутираа, пола од девојките имаа поубав шут, тој шутирање и право Боки в тинтаре.
Немојте да сте толку сигурни!! Лани ја го мислев Урош од црвените обратен, искочи со Тијана да се фатат и уште да се заедно. Сеа мислам дека Луци и Ива се заедно. Ѕирнете ги на тикток. Заради градите?
Немам социјални, па тик ток ич, ама оделцето беше ептеннннн џиш маџента Градите да, односно фактот дека буквално ѝ се гледаа дојките, макар некои дискретни купачи да ставела испод, или деколтето маалце позатворено. Ептен неукусно. Пс. Сега овие драми апла се договорени
Се врти се сучи, на Миланка газот пак и е од назад. Следна ќе лета Миљанчето, ја предала Нина за Катарина и сега Катарина и врти грб. А више ко збориме за како сите изгледале на обединувањето, Катарина беше пет шест нивоа над сите, убо си рече дека е мачкица
Да, од сите жени ич не сум воодушевена. Анастасја, Ана и малку Катарина ми се поокеј другиве катастрофа. Пс. МиЉанкааааааа дојде време за плачењеееееее
Најлепотица од сите жени сезонава. Фустанот многу ми се свиѓаше како модел, башка што сина ми е омилена. Е сеа, големи гради/мали гради многу мењаат како може да ти стои едно парче. Јас те сфатив збориш дека и се мали. Не видов дека и се гледаат пупки. Во секој случај, на малце поголеми од нејзините гради мислам дека би стоел најсовршено моделот. И тоа како. Ко кобила е. Јас никој не мразам повеќе од Ксенија сезонава. Абе не мора да прозбори уста да отвори, глас да и слушнам. Личи на злобница. Одма на лице ја гледам и проценувам. Доволно ми е. А Урош бе, ич не личи на само 2 години постар од мене. Личи на 30...
Лелее оваа Ксенија косата ќе и ја искубам да можам жими се.. Зашто Лара им кажала дека ќе им се изгасне оганот, и рекла Што е Ларо?, почнале да ги душкаат жолтите, не знам што..
Воопшто не беше големи/мали. Фустанот беше преубав, и супер и стоеше, освен деколтето, и се гледаа цели гради, особено кога се поднаведнуваше, прееемногу беше отворен, ту ту мач. Пс. Леле Пресвета МиЉанкаааа сите играат игри, сите се лоши, она е најубава, најпаметна и најискрена.
Шо и даде Вучко на Сандра па оваа одби? РЕДАКТ: Леле све си мислам дека оваа ќе го тепа Вучко... Не дај боже! Ама ете, нешто си осеќам. Дај боже да не сум во право... Леле-леле муабето. Није мој тип. -Не воли плаве... ХАХАХАХАХАХАХХА
И даде школка, дома да си ја носела.. Глупа ситуација, ама играва е мн наместена за Вукашин да победи, Сандра на ваков полигон нема никакви шанси против Вукашин, затоа што е машко, и побрз е, и поспретен.. Пример играта меѓу Срѓан и Нина, се гледаше дека е наместено Нина да победи затоа што Срѓан со неговата килажа на тие штиците тешко долго да издржи, а Нина можеше три дена да стои таму, со нејзините 40 кила.