Добро ако било заради работа, те разбирам скрос. И доколку биле поголеми плус. Ич не ми е по кеиф дека Ники и Ника се во ваква ситуација. Изгледа утре ќе тепаат жолтите па ќе треба Анастасја на @DS10 да каже кој е следно номиниран а ти ДС шепни и тоа да бидееееееееееее Спојлер миланка Секако.
Јас мислев дека сум ненормална што исто помислив. И мене ми дава таков впечаток, но не мора да значи дека е така. Во секој случај делува како attention whore, не мора цело време да се потенцира моментот со децата, ќе сфатиме сами секако. И крај краева па си мислам, свесно донесуваш одлука, свесно се пријавуваш, знаеш како ќе биде и што те чека, никој изненадно не те собра од дома и те фрли таму, свесно ги оставаш децата и знаеш дека секако ќе ти фалат... не знам, еве ако сум злобна, кажете ми
Јас исто мислам, штом не се работи за изнудена одлука, значи стварно да мора да направи нешто, тогаш е одлука. Секако ѝ е тешко, ама па децата имаат се надевам и друга фамилија (татко, баби, дедовци), не верувам дека само седат и плачат по неа. Јас бар моите така сум ги пикала кај татко им, да не станат зависни од моја сукња. Ајде ќе видиме дали ќе сврти друг муабет освен деца и плачење, инкау вака ми е симпатична, настрана кукумавките за децата.
И мене ми е слатка некако. Само ме натера да се ставам на нејзино место плус. Чек сеа ќе најдам. ХААХАХАХАХАХАХ. Немоој бе за Ники такаа. Еве најдов. Си пишал само дека добар впечаток ти оставила. Ја не знам шо сум видела. Извињавам се. Ама ако ти праи ќеиф ќе ја водиме ко твој фаворит. Ко мене Ники шо ми е.
Точно. Да се поправам, имав пишано за репризите дека се од 15:00. Грешка сум била. Репризите се од 15:25h.
Да бидеме искрени девојките кај жолтите со по fine Особено Матеа и Лара, ама ако и Анастасија не е лоша Обично треба од понеделник до петок, ама неделава наместо утре, епизодата ќе се дава во сабота поради генерален штрајк на кој се придружила и Нова с против Вучиќ во Србија.
Изгубија зелените 5:0 Се појави трет таен остров со нови 4 зелени 4 жолти па што ќе се случува со нив не се знае.