И јас тотално не очекував за Ксенија да гласаат. Не сум сигурна, но она беше единствена што гласаше за Нина, значи се водеше по интуиција, а не по договорите на темнозелениот "клан", од тој аспект може покажа дека сака да биде фер, иако на Сандра нели ѝ вети дека ќе го "избацат" Вуле. Милош верувам дека сега ќе навали на ждранција, ќе ужива на Кариби и ќе гласа за некој од "своите".
Што ми се измеша у глава бог знае… Него, спојлериве од кај ги копаш? Прошлиот пат у право беше дека Ана, Срѓан и Сандра не одат у обединување, па ти верувам и сеа за ова П.с. Сакам да сум слаба ко Нина
Не сум вообичаено толку лоша, ама Нина кога трча, малце на Мистер Бин ми личи Ја не знам какво е тоа држење на тело. Ги копам од еден српски форум, не знам дали има тастери или што се дешава, ама погодуваат
Не сум зачленета, ама може да се чита. Не знам дал смее ама може Спојлер: Спојлер ana.rs Како и да, мислам дека беа во право
Сега читам едно мислење ме изнасмеа, вика: овој Вукашин ко баба Лиз, освојува имунитет секогаш кога не треба Потполно се сложувам со братот или сестрата што стои зад мислењето, кога ќе освојат тие двајца така се разочарувам то немогуче.
Слушај, јас тебе Боки не ти го дирав, сега ти не ми го дирај Вуле Заслужен личен, уште стварно да ја исфрлат МиЉанка. Пс. Али пресмешно беше кога Вуле кажа "чак ми и Сандра фали"
Исто сестро. Исто.. Кога ја гледам мотивација добивам, а денес со нутриционист почнав. Она си има кажано дека од бебе буквално е толку слаба и ситна, секогаш послаба од близнакот нејзин. И пробувала да се здебели нешто мислам кажа. Е сега, Катерина е позгодна, ама и јас би да сум како Нина, меѓу неа и Катерина. Иако поженствено е телото на Катето. Ваљда ? * Се прерадував што Вукашин има личен, нема желбичката на Сандра да се исполни, барем не утре.
Миланка рече ние сме наивни и веруваме на секого Вукашин не го љубам ама морам да признам добар сурвивор играч е има добра стратегија тактика и си тера човекот.
Погодна е ама затоа пишти ко свиња ко ќе колат, синоќа уште ушите што не ми прокрвареа. Едвај чекав да игра таа затоа што ко ќе игра не може да пишти од клупа.
Не ве штипеше в мозок? Ко фати "АЈДЕЕЕ НИИИНАА" господа по куси гаќи го видов Мачкетина со карактеристики на гласот како свинче кога колат
Хахахх мене тонот ми е на минимум па не слушам кој колку и како вика освен реприза кога гледам бидејќи сум на работа со едена слушалка во уво али не сум приметила.
Време им е уште од првата епизода Се надевам дека Лиз и МиЉанка нема да се протнат до топ пет, тоа тешко би ми паднало. За Ксенија сум рамнодушна, ама и она спаѓа во антипатичните. Од зелениве стварно не се знае кој е поантипатичен дури и Матија демек каваљер, Катарина еднаш не застана да ја одбрани, шо маж ќе беше.