Сузе од љубави. Абе Бојане, не го гледаме истиот Сурвајвор изгледа. Еве ги цмиздрат, а Ана им сметаше шо цмиздри. Пс. Сјајно племе, оф бе Нина, баш сјајно, ако ги идеалиризираме работите, можеби
Форумот утна малце прогноза, да видиме кој ќе испадне, јас сум задоволна од било кој исход @dejanadejana777 леле не ми се свиѓа ваков, поубав е небањат Пс. Боже боже каква драма, каква драма, до вчера се оговараааааа, какви се овие луѓе со селективна меморија Пс. Лелеее зошто младиве убави жени со студио се исфризирале и облекле како тетки?! Анастасја не ја ни познав на прва топка Ппс. Последна шанса за редактирање, се изналелекав
Е ајде де! На истото се чудам, до вчера ќе ја гласаше Нина, сеа рика… Не сфаќам. Зошто рика? Што се припотресува толку кога од авион се гледа дека апсолутно не и е до никој и ништо, гајле и е кој ќе испадне се дур таа е таму. Ама и го прцнаа
Најјако беше тоа. Коа сме више тука, за Сандра луѓе, све хејт се изначитав после дуелот со Вучко. На инста у коментари на профилот на survivor.serbia. У шоку са сузама, Миланче као, најмалце сакам да сум со Нина во дуел, и оп Вучко врти, врти муабет коа требаше да каже кого праќа директ, и оп, и стана јасно на Мицика дека ќе иде со Нина у дуел. Останатото е историја. Нина вака така, и Срѓан го реши а и оваа циганкава. Нема везе шо е 30 кила со се кревет. Добро сеа со Срѓан коа играше во дуел, од старт беше потешко за него. Али сеа тоа е. Битно го победи. 20тина минути стоеле.
Во финале сега за сега ги гледам Ива и Луцијано од жолтите и Урош и Нина од зелените.. На почеток мислев дека Ксенија ќе оди во финале заедно со Срѓан, ама толку ми стана антипатична со тек на време, не можам да ја смислам.. Миланка одамна требаше да лета, наредно се надевам жолтите ќе одат на племенски и ќе ја исфрлат Лиз.
Леле како тргнала работава и какво е општото расположени, Нина, Мистер Бин или не, ќе иде у финале. Не знам зошто толку хејт кон Матија и Вуле, па и кон Ксенија. Изгледа луѓето уште не сфатија дека мајндмастерот е она уствари.
Миланка втор член на поротата јас го испратив Милош сега јас таму одам.А,поротата е баш приказна за себе сега само немо ќе посматраат но ќе дојде момент кога нивниот глас ќе биде многу битен и одлучувачки кој ќе биде вториот финалист.А овие зелениве се такви какви што се ќе има доста "удварање".Во финале и јас би сакала да го видам Урош за женските се двоумам помеѓу Нина и Катарина од зелените.Од жолтите Иван а од женската екипа незнам не можам да се одлучам помеѓу Лара или Ива.Неодлучност за женскава екипа.Едно време бев за Вуле но некако не ми е повеќе то то.Урош ми е фаворит барем сега за сега.Некако кај зелениве постојано за сите ми се менува мислењето. Кај жолтите од старт ми беа фаворити Иван и Луцијано.Иван ми е прав сурвивор играч Луцијано ме смее доста има смисла за хумор и добра енергија и вибрација.