Лелееееј! Значи мора да направат во емисија една споредба before/after од сите, верувам ќе бидеме запрепастени хахаха
Добра идеа. Марко не би го погледнала каков бил before... Кај маживе поише се приметува, им расте брада, се забрадуваат, коси им растат.. А овој дека и на фаца ослабел, ептен му стои брадава со фризот. Сеа на дм ми личи , и он плави очи, светла коса. И бојава на брадата му е таква некоја. Може затоа и ми е толку убав. Реално и боичка фаќаат ептен од сонцето. Катето каква се напраи, чоколадирана. Општо земено, исончан човек е поатрактивен. Денес племенски, така?
Ехеее, нема збор за тоа, мааалце да фатиш боичка одма си друг човек, не па вакви како што викаш чоколадирани Jас така си се тешам за целулитчето, си викам немам бе целулит, бела сум само
Племенскиот би требало да биде денес, пошто вчера дадоа инсерти на крајот од епизодата за утрешната (односно денешната епизода). Сликата на Марко е доказ дека поарно е човек да биде слаб отколку дебел. The dream goes on Сите ми се поубави послаби. Кај мажите многу се забележува разлика, кај жените помалце.
Ау да бе, сега гледам најава, што им текнало вечерва племенски, некој пресврт да не има? Си се знае, племенски среда и петок, а и не приметив некој огрлица да носеше.
Којзнае како ќе биде, може нема веќе имунитет да има, а може и да збијат све во две недели, па да има све комплет заедно, и племенски и борби за личен и племенски, не знам. Некако прво го развлекоа за сега да збрчат сѐ одеднаш. Ама се надевам ќе биде тензично Пс. Јас не приметив кај Нина никаков пирс, вас да не ви се видело
Абе не разбираат муживе шо е целулит. Или барем не знаат како се вика. Тоа ние жените меѓу нас шо си се замараме, а ја сум видела и слаби па со целулит. Не се замарај. Пиј вода
Мислам дека само така визуелно делува дека едната ѝ е поголема од другата, ама ај вечер убаво ќе гледам
Од увек сум сакала пирс на пупка. Али треба утре да дојам (не утре, ама така е зборот), шо би се дешавало, не знам. Никад нема да напраам. А желба - огромна. Пусти страв.
Ако има некој одвишок телевизор нека прати, на едниот survivor на другиот лига шампиони да гледам, имам уште еден в соба ама ме мрзи да го ваѓа од ѕид.
Двајца сме во станов, со три телевизори. Да ти пуштам еден. Иначе пушти од тел срвајвр. Има сега лајв.