Урош ја теши Нина, преслатко. (нз шо ми е). @Abel Изглеа Лара од шо ја рокна Нина изгуби. Ајт на племенски сеа да ги видам, мн ќе ми биде интересно. А за пирсот и ја ја заглеав, нема изглеа.
Нелииии, многу се смеев сеа со пливањево... Иначе Матија има девојка бе нели... Уствари и Тијана лани имаше дечко коа влезе у шоуто, па излезе и се фати со Урош и еве уште се заедно.
Баш. Иначе, Ксенџа сама си се заеба. Нина и Урош си гласаа за Вукашин, само она се напраи паметна зема го гласаше Матија. Епа сестро, да го гласаше и ти Вуле, ќе беа Нина и Вуле во дуел. Али тоа ти е. Еве сеа место Вуле, ќе иде она и може ќе си пројде боље у елиминациона.
Имааааа пирсинг, не можам да вратам епизода ама ќе излезе некако Ама и искоментира Ксенија на Катарина значи ај нека си испадне одма
Ја луѓе не можам да ја поднесам Ксенија од старт. Има нешто злобно у неа. ВО ЛИКОТ НЕЈЗИН. ВО ФАЦАТА.
Не чув што искоментира, леле ми се спие, ај нека завршуваат. @dejanadejana777 абе нема пирс, ќе се видеше кога беше во топ само, иако носи градници и купачи со поддршка внатре.
To Значи даааа! Дали ја примети како се насмеа кога виде дека Нина испадна значи, мислам океј се израдува алиииии баш ко што викаш, има нешто одвратно у неа