Нема, може има бемка. Плус гледано од наша перспектива, десната ѝ е поголема од левата и така доаѓа поизразена. Пс. Ете кај @$ophia поубаво се гледа, странично.
Нина испадна вчера не догледав сега гледав реприза. Па ајде на сурвивор плус да поставиме прашање до Нина дали има пирс на градата и ќе дознаеме од прва рака .
Да земат да не прочитаат овие од Срвајвр плус, мож и на телевизија ќе не има. '' Можемо ли коначно да решимо ову дилему? Да ли Нина има пирсинг на левој дојци ? Нина је наш гост, само она зна! Нина и пирс! Гледајте вечерас одмах након Срвајвр-а. '' **Еј јас и Цаци сме стварно во ист тим овој пат!
Извинете дечки на спам, овој скриншот сега ми е директ од инста профилот survivorserbia (прееска сликав од пц и не беше баш јасно), отворете го ќе го видите баш видео исечокот. Класичен вертикален прав пирс. Сеа не знам и вие пирс на пупка може не го замислувате вака
ХАХАХАХАХАХАХА ЛУЃЕ ЈА ЌЕ УМРАМ ОД СМЕЕЊЕ СО (НЕ)ПОСТОЕЧКИОТ ПИРС НА ЦИЦКА НА НИНА Не ја ќе ја прашам, ќе видите. Ќе исфилувам нешо дека е топ у полигони ова она и ќе прашам. Али ја од искуство знам дека може да се "спижури" (така вика дм) ваљда од шо е мокар купачот, и ко ќе ја растегнеш ќе биде рамна. ЛЕЛЕЕЕЕ МУАБЕТОООВ. Најјако жими се. Се превртувам @dejanadejana777 ама го отвоооривв.
Иначе многу ме занима, по колку кратат од ова гаѓањава на крај... Леле ама се фрли Вукашин по ова тобоганов, реков искрши ку**т...