Со тоа што ова би биле двете топчиња од пирсот што и поминува низ пупка секако А може и камче и влегло хахахахаха
Појќе ќејф арсенал ми прајше, изгуби, се изнервирав, се измочав и си легнав. Да знаев онака дека ќе биде барем сурвајвор ќе си гледав Еј им го рече женска
Чин чин Ајде кој ќе праша па кој ќе изгуби части кафе ама 1000% сум убедена дека ние ќе добиеме облог.
Се измоча на фудбалот ти значи... ХАХАХАХАХАХА. Им реков дека ја сум ќоравата али ај. Е тоа им реков. Мош има некој ко мене у темава, да се удружиме и ќе прогледаме Шта се нама тиче, могло би. Што да не. Шо викате денес на племенски? Жути или зелени ќе гласаат?
Кои сме ние да стоиме на патот на љубовта Онака, досега Катарина повеќе ми се допаѓа од останатите, заедно со Вуле, другиве све нешто туц муц.
Одлично. Ваљда Лиз и Марко би иделе у дуел. Евентуално ако некој од нив земе личен па да спаси гз и да е друго сценарио.
Хихи Гоксо Можеби и најмалку е загрозен ама јбг. Мислам дека можеби ќе го номинира Марко, ако не го изгласаат
Сега ако се водиме по тоа што беше кажано, загрозени се Марко, Лиз и Лара. Марко ако се падне со Лиз во дуел има доста шанси да победи (мислм дека општо, он има најмногу шанси, се надевам). Не знам што му се намерачија толку на човеков. Зашто никој не КАПИРА дека најпокварената е Лиз и дека ако ја исфрлат, ќе можат барем малку да поуживаат и ќе укапираат дека може Марко не е проблемот. Пс. "Помаранџестите" нема да ја гласаат Ива, така рече Иван. Освен ако Горан нешто не се заинати пошто се скара со неа пред некој ден.
Ни јас, до степен да нејќат да му зборат. На почетокот имаа препирки, ама главно Ника беше надрнданата. Тоа Лиз си измислува прикаски.
Лиз рече дека Марко е пасив-агресив, и две минути после тоа се испонаша пасивно-агресивно. Ах не да ми се Леле нека ја исклоцаат више.