https://www.tvbalkanuzivo.com/nova-tv/ stream 1 е нова бх ќе има од 22:15, stream 2 е нова с џабе ништо нема, stream 3 не функционира. Значи ќе гледаме на stream 1
Ќе ставам во спојлер оти можда некој не гледал вечерва Спојлер Многу глупа епизодава, в крај. Јелена ајде мораше да замине повредена беше (макар што мислам дека ништо специјално за толкаво драмење, на сите ни се десило ногата онака да ни забега и наместо на стапало да згазиш на глужд. Обично поминува за 2/3 дена) и стварно беше емотивно и се гледаше дека и е жал што го напушта шоуто, и од другата страна го имаш Иван кој survivor го спореди со женидба, поточно кога си во врска и одлучиш да се ожениш, за по една недела да сфатиш дека си згрешил и се разведеш. Убаво Владо му рече како после толку емотивни и мотивирачки говори од Јелена па и сите други што пробаа да го преубедат, тој се откажува. Ако не ти си игра веќе барем не се брукај, ете побарај од племето да те изгласа, тоа ќе те изгласа и оди машки во борбата, ако не ти се игра, знај дека ќе изгубиш, препушти им ја победата после минута две ама овој начин е стварно кукавички. Ајде племето да не сака да те изгласа па да не постои друг начин, ама изгласан си, одиш во дуел и пет минути пред дуелот да се откажеш е стварно стварно педерски. Во никој случај ја не би изиграл ко Иван. Ако не ја гледавте епизодава вечерва не се секирајте, ништо не сте пропуштиле
Спојлер Не отиде, требаше да иди тој бидејќи го изгласа племето, Анастасја го номинираше Алекса ама Иван се откажа уште пред дуелот и дуелот не се случи.
Никој не може да го надмине учеството на легендарниот Роко За годинашниве неам уште оформено некое мислење. Анастасија ми е океј за сега од зелените и Марин и Лара од жолтите. Знае некој дали сезонава ќе има Survivor Special после епизодите?
Вчера не гледав, ама сите спојлери ги прочитав, пуста љубопитност ама ништо страшно, не сум ги научила имињата уште. Детали ќе дознаам вечер
Is it me или само мене ми е малку премногу волку драма и солзи? Го замислував забавно Пс. И ич не ми се допаѓа ова буцкање меѓу племиња, да коментираш луѓе и ситуации од друго племе со кое се гледаш само на игри, ако и толку, зашто сите се фокусирани на сопствените задачи. Поентата на емисијава некогаш беше борба, сега се свеле на трач. Не ми се допаѓа што слушам, ај може игрите ќе бидат поинтересни.
Исто. Уште непочнати, почнаа Го фатив во саботата баш на тој делот каде се откажа тој ликот од зелените, не му го памтам името, и искрено бев онака мехххх, кај ги наоѓаат бе секоја година вакви ретардоси..
Да бе, мене па ме изнервира онаа од жолтите што само дава психолошки дијагнози и за луѓе од својот тим и за другите, на зелениот што одлучи да излезе сам му рече нешто од типот "некои нерешени прашања имаш ти, многу си агресивен" , овој гревов у прашалници, малку премногу ми се виде особено што пред тоа раскажуваше како бил посвоен, малку за неговата приказна, ама оваа паметнава и дијагнози подели, наредна емисија терапија ќе препише. Ептен антипатични ми се такви луѓе. Веројатно мора нешто да зборуваат, сигурно има некое сценарио, ама сосема се губи поентата и идејата, ќе искочи Велики Брат на крај, треш ријалити. Не знам. Едвај чекам вечер малце игри да има, да немаат време толку за зборење и бисери.
Од друга страна не знам па дали и ние премногу ситничиме за некои работи, луѓево гладуваат и таму не знаат што со себе, мора да има драми Ама во секој случај, не ми се допаѓа ова со откажувањево, што знам, треба да ги казнуваат. Не знам и со какви внатрешни демони си имаат мака, можеби е неиздржливо, ама чисто се сомневам, ова повеќе личи на играње *****шак.
Не ми смета толку што се откажа, нешто вероватно му кликнало, иако верувама све е исценирано и договорено, па плус луѓе на таен остров, па правилава со племенскиот совет, не ги памтам вакви порано не беа, хаотично ми е. Трач и да си коментираат меѓу двете племиња ме живцира. Ама што викаш, ајде гладни се и ќе им простиме
Изгледа не си ги гледала претходните сезони, ова сега е ништо во споредба со нив Искрено и нема некоја преголема разлика во форматот, мислев дека ќе е поинтересно... ама ајде, ќе гледам кога можам. А за потегот од Иван не знам зошто толку се тригернавте, па и секакви епитети му доделивте. Што ако се откажа, буквално ништо нема да им смени ни на продукцијата ни на племето. Се гледаше дека не е за таму, и сосема небитно е дали ќе изгубеше "ферски" или вака. Зошто да е проблем што одбра да не игра. Па и потегот на Боки кога не сакаше да му го изгаси пламенот Бетер од Иван испадна на крај по понашање.