Епа ваљда е исто, по две жени се останати. Кажа Боки дека Лара е сигурна, така да, дошло смо до краја пута
Сепак може 3:1. Се израдував за Марко ама може во право се дека е пасивно агресивен па и манипулант. А за Вукашин веќе нема што да збориме, братот требаше уште втората недела да си е заминат.
Луци ми е премногу драма, за кого требаше да се гласа? За Лара и Марко не можеше, ваљда не очекуваше Горан за себе да гласа. Факт е дека испаѓањето на Ива им го поремети "триото" (Иван, Луци и Ива), да не искочеше она, ќе го гласаа Горан, така да све е очекувано. Ја видов и статистиката, Лара има подобар скор од Луци, плус ете се открија картите дека во кампот слабо се труди, мене ми е океј он да испадне и пред Лара и пред Иван кои се појаки. Зашто толку важност си дава себе, за некого мора да се гласа. Мислам дека он ќе испадне во дуел.
Значи не видовввв, цркната батеријата на телефонов... Затоа ништо не пишав додека имаше срвајвр.. РЕДАКТ: За Марче се прерадував. Почнав да плескам со рацеве (аплауз), дм до мене ме глеа као, ок си? И оп, мораа да заебат да напраат да не може Марко да номинира директно. Абе све да им ебам. Идиоти од продукција. Конечно зема дечкото за личен, и одма нешо им текнуе на тие од продукција. Гокса си кажа дека пред борбата за личен кажал као ако остане он со Марко на крај, дека ќе му попушти пошто Марко е најзагрозен од сите, а Гокс смета дека лично он ме е воопшто као.
Зашо сте многу кул екипа, дај да се чекаме од утре (прва полуфинална) у тема за евровизија да оговараме и таму Упс, у исто време ќе биде со срвајвер
Да, не може разликата да биде повеќе од два, значи може да се деси една жена и тројца мажи. Некако мислам дека така и ќе биде, ама ако си играат за личен имунитет, можно е жените да бидат во предност. Сега само да ми се разјаснат правилата, кој против кого, колку, што, зашто. Пс. Наредниот племенски/гласање ќе биде во петок или ќе има уште еден во меѓувреме? Што ќе се дешава, ќе има игри за награда или ќе играат пак за племенски. Треба на време да разјаснуваат правила Ќе биде густо
Ај ќе ти пуштам, за арно за убаво. Фаворит од жутите за еден преживеан: Марко Фаворит од зелените за еден преживеан: Вукашин *Леле од зелените Ксенија ако победи-смрт.
Здраво на сите Продукцијата повторно измислува нови правила само да си ги заштити своите миленици. Баш сакав да гледам дуел помеѓу Иван и Луциано. Се надевам доколку вечерва изгубат жолтите, Марко пак ќе го освои личниот имунитет. Иван и Луциано можат цела сезона да се договараат за гласањето, но кога другите го прават истото не е фер. Истото го прават и Урош и Ксенија. Кога беа во побројниот клан, не му беше важна статистиката. Сега не било во ред доколку ги изгласаат нив.
Јас ја гледав хрватската верзија и поинаку е прикажано. Лиз и Марко се гушнаја после дуелот и Марко и се извини за глупите караници кои ги имале. Многу работи поинаку се прикажани или воопшто не се прикажани/ . Како да гледаш две различни ријалити. Во хрватските епизоди повеќе се фокусирани на жолтиот тим и многу малку се прикажани случувањата од кампот на зелените. Баш е глупаво. Еве го тој дел - https://x.com/femivv/status/1921143820709769361
Абееее сега пред финале да се скаруваме нема смисла Не е гаден дечкото, улогата во ов шоу му е очигледно таква. Инаку последниве неколку недели многу лошо му оди, не знам дали е све договорено или толку му беше силата.
Не знам, ја од почеток го замразев.Нели втора трета недела му се сскаа да го гласаат и ете си реков фала курцу, ама не знам како испадна не го изгласаа. Срѓан вака Срѓан така, Срѓан вода може да му носи на братов.