Цаци бе, топ е Вучко. Само цело време е заебант, шегобиец, итн. Нешто кај Урош ми смета мене, Ксенија не ја поднесувам знаете, Матија - па шузнам, претходно поише ми праеше ќеиф. Катарина - па добро. Еве ако не знаете, јас во срвајвр плус видов, Катето кажуваше дека нејзините се развеле (или сакале да се разведат нешто ама мислам се развеле), и не им било ок така, па после пак си почнале сите тројца заедно да си живеат. Интересничко ми беше тоа. А Срѓан за неа викаше нели: Кича че увек само себе да гледа. Она је јединица, навикла је на долче виту, принцеза татина, татин син. Значи то је тако. Мислам дека пак нешто плански му е губењето на полигони... Не знам, така очекувам од него.
Ми падна малце жал за Ксенија, ќе се обидам да бидам помалку judgemental. Сите се трудиме колку можеме
Шу напраила? Возев и викам ај дома ќе пуштам.. Фатив само кога плачеше, нешто за слики дека немала со родителите ... ?? Tell me more pleasee
А баш синоќа починал татко и Како успеале од продукција вака да натокмат оваа изјава да следи ден по смртта на татко и, страшно.
Трауми од детство, како биле сиромашни, како се тепале меѓу себе, како нема слики со татко ѝ заради односите, веројатно затоа е и малце socially awkward. Мислам работи што мање више нѐ следат сите во животот, во различни форми.
Мене ми се жолтиве тотално пасѐ Се расправаат за нешто и не се разбира за што. Не ги пратам препиркиве, ама мислам дека Иван е малце во право кога вика дека исходот би бил скроз различен да не земеше Марко имунитет или да не испаднеше Ива. Ива не е среќна дека Горан ѝ верува хаххахаа Зашто Горан уствари не гласаше за Марко, нели и прошли пат не го гласаше? Што се лутат сега? Дај преболете Иване и Луциано дека идете у дуел, нека победи подобриот и ај чао.