И мене некако. Кога проверуваат како се држи противникот толку често, ми личи ко да се издаваат дека ќе попуштат.
Двајцава, Луциано уште од прв ден ми скокаше на живци, Иван толку не го прикажуваа па немав некое мислење за него ама овие два племенски им ги видовме лицата.
Мислам ми остана најнеомилена особа, не можам да ја гледам и слушам, никаква емпатија не можам да осеќам, премногу антипатична особа. Мислев ќе е мртва трка меѓу МиЉанка, Лиз и неа, ама сепак е на подиумот.
Е сега веќе станува мааалку поинтересно. Матија како стигна до оваа фаза од натпреврувањето, има само на женска му да ѝ дигне куќа на три спрата и да ја стави на нејзино име. Човече спортист, две леви раце и нозе. Едвај победи. Пс. Вукашин одеднаш победува Ппс. Не ги пуштаат доле да се симнат меѓу обичен народ да не замирисуваат
Не можам се нервирам. Катарина е статистички подобра од Матија, ама тутумраков Урош ја бира како најзагрозена. Како бе? Толку ли сте ќори или егото работи, мора жена да се одбере како најслаба карика иако тоа не е? Пс. Нина како камионџија, дошла да попије пиво
Чича не ти требаше ова, неќам ни едната ни другата да си оди, ако замине Катарина која ќе ми е поентата да гледам? На кого ќе плакнам очи? На бабата Вуле?
Матија треба во знак на благодарност да ѝ дигне споменик на Ксенија (у случајов куќа за да има ќар) бидејќи јас сум убедена дека благодарение на неа он стигна до топ 4. Ниту еднаш јавно не ја одбрани за ништо, барем на теве не дадоа. Некако не ми се свиѓа човеков, добар со сите, трт мрт, слаб на полигони, мрзлив во камп, ама топ 4.
Значи пак Урош покажа чист образ. Можеше да испрати некој од маживе со цел да си олесни. Мислам дека ќе го ценат ова на крај многу овие од поротава
Аии и мене ми е бљак. Па реално кај зелените нема мажишта. Матија млакоња, Вуки пре намачкан а Урош....па шо знам некако ми така....мех Јас дефинитивно у жути сум отишла аххахаха